Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@dilaram valla aldim hocam biraz sizin dedikleriniz etkili oldu.Yoksa ben kararliydim almamakta.Bi arkadas sadece kendisiyle beraber 3 kisinin rapor verdigini söyledi asillerden platformlari altust ettim dedi 2 kisiyi bulabilmis tabi diğerleri buralara yazmak zorunda degil ama bi umut iste.Cok istiyorum tsk yi insallah hayirlisiyla olur.
-
@ebruuu hocam işe başlamaları bayağı sürmüş 1 sene geçmiş nerdeyse, inş darısı başımıza çağrılırız bizde :)) sağlık raporunu verirken oradaki personele sordum şansımız nasıl diye oda yüksek demişti , belli olmaz ama yine de insan ümit ediyor :))
-
@asel87 inş hocam hayırlısıyla gireriz ben de çok istiyorum az önce de yazdım sağlık raporunu oradaki personele verirken şansımız nasıl diye sordum o da yüksek dedi bakalım göreceğiz dua ediyorum hep :))
-
@dilaram insallah hocam sizin ankara 19 kisi benim dogu iller 7 kisi kısmetimizde varsa rizkimiz ordaysa gidicez insallah.ama yaşanan bu ornekler umutlandiriyo.tek anlamadigim ebru arkadasimiz 8 asil aliniyo 8.yedekten girsi dedi arkadasi icin 8 asilin hicbiri gitmedi mi yoksa bosluklar olustu ona gore mi bi cagri yapildi
-
@asel87 hocam her şey mümkün, asiller başka yere atamis olabilirler, soruşturmayı geçemeyen olabilir, sağlıkta elenen belki, aradan bir sene geçmiş nerdeyse başka iş bulmuş olabilirler
-
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca benimde içime bir umut doğuyor Asil olarak kazanmanın verdiği mutluluk ayrıdır fakat yedekte olup, bir umutla beklemenin ve sonunda çağrılmanın verdiği mutluluk bambaşkadır diye düşünüyorum.
-
@dilaram aynen boyle olmus hocam. Ben de 9. Yedegim saglik raporumu verdim nasip bu isler
-
Şu tayfa komple yedekler atansak :)) Ne güzel olur ki
-
@dilaram keske insallah hocam hayirlisiyla hepimiz gittigimizi soyleriz
-
Ben vhki 37. Yedegim rapor almadim, ama şimdiden pişmanım belki sıra gelirdi, inşallah her hak eden atanır
-
@mh0182 vhki 55 kisi almiyomuydu hocam keske alsaydiniz hayirlisi
-
@asel87 evet
-
Nasip değilmiş belki de elimdeki fırsatı iyiyim bı de 200 TL falan dediler iyice büyüdü gozumde
-
@mh0182 rapor icin bi ucret ödemedim ben jandarma sevkli gönderdiği için
-
Nasipten çıkmış
-
@mh0182 hayirlisi hocam bizim durumda sonucta net degil ki asiller bile net degil asillerin guvenlik sorusturmasi olumsuz oldugunda onlara dahi kismet olmayabilir rizkimiz nerde bakalim
-
@asel87 sağolun hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar hizmetli 3 asil olan varmı aramızda ulaşamıyorum bir türlü buda arada 23 kişi alıncak 8. Yedegim şansım varmı sizce
-
@arslan ben rapor alirken bi abi vardi hizmetli kadrosu ama 3 mu bilmiyorum abi asil di.4 bolumde sorun cikmis o raporunu almadan ben almistim ona verip vermediklerini bilmiyorum
-
Anladım tesekkur ederim