Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu sağlık raporumu verirken görevliye sordum soruşturmalara başlandı 3- 4 ay kadar sürer dedi.
-
Herkes hakkında hayırlısı olur inşallah
-
@dilaram arkadaşlar şimdi eve tebliğat mı gelicek göreve başlayın diye eğer o an evde kimse olmazsa ne olur ararlar mı acaba yoksa nasıl bir yol izlerler muhtara fln mı bırakılır
-
@joker genelde mail, sms veya arayarakta haber veriyorlar .
-
@joker aynen hocam bulamazlarsa ya pttye ya muhtara birakirlar her turlu ulasir yani eline
-
@ebruuu guvenlik sorusturmasi icin polisler tarafindan aranan oldu mu hic acaba
-
@asel87 bilmiyorumki hocam. Bazen gelmiyorlar eve falan da. Benim sorusturmami baska kurum yapmisti gelen olmadi konukomsuda bir sey demedi.
-
@ebruuu siz jandarmada calisiyor musunuz hocam baska kurum yapti derken? Yedeklerin sansi nedir sizce
-
@asel87 yok hocam baska kuruma basvurmustum o yapti.
-
Yedeklerin sansina gelince ilk yedeklerin alinma ihtimali yuksek hocam. Benim arkadasim 8. Yedekti 1 yil sonra cagirdilar
-
Öncelikle herkese merhaba,
Şöyle bi araştırma yapayim dedim. Sivil memur,avantaj-dezavantaj.. Fln diye. Aman Allahım neler yazmışlar.. Saygı görmüyorlar,aşagılanıyorlar.. Sivil memur olacagina git simit sat faln fln.. Acaba mı dedim. Sonra düşündüm her kurumda memnun olmayan var,biraz abartılıyor sanki.. Sizlerin tanidiklari var mı yada siz ne dusunuyorsunuz? -
@ebruuu hocam arkadasiniz jandarmada mi 8.yedekti.Kac asilden 8.yedek sirasi geldi acaba ve hangi yil.bilginiz var mi
-
@burcuburcu teşekkürler cevabınız için ararlarsa iyi
-
@ebruuu teşekkürler cevap verdiğiniz için ulaşamazlarsa ne olacak diye korkuyordum açıkçası
-
@joker hocam merhaba sonuç belgesinde şöyle bir ibare var buraya yapıştırıyorum:
11. Adayların göreve başlama ve çağrılma işlemleri Güvenlik Soruşturması ve Arşiv
Araştırması tamamlandıktan sonra yapılacaktır. Çağrılma işlemleri internet sitesinden
duyurulmayacak, tebligat yolu ile adreslerine gönderilecektir. Merak etmeyin her türlü size ulaşırlar. -
Bu arada devlet memurluğu sonuçlarını jandarma vatandaş sitesinden kaldırmışlar :)) Hey gidi sonucu merakla beklenen ama hayal kırıklığı ile biten günler...
-
@atom herkes farkli bir sey soyluyor hocam. Ben de gordum kimse begenmiyor askeriyeyi ama bazilari da cok nezih bir yer diye ovuyor. Ama insan zaten işe girince bi begenmemezligi de olur nanköruz yani. Her yerin işin zorlugu oluyor.
-
@asel87 bilgisayar muhendisi bolum. 8 kisi alinacakti 8. Yedege sira geldi yani ben gelmez diyordum ama geldi. Alim gecen yil bu zamanlarda oldu. 1 ay once cagirdilar
-
@ebruuu ciddi misin bu umutlandırdı simdi beni.bende uzman10 bolumu 7 asilden 4.yedegim rapor almaktan vazgecmistim son 4 gun kala aldim gonderdim gelmez diye dusundum.bide uzman10 daki iller diyarbakir elazig sirnak hakkari tunceli.Insallah gelir ya.kac kisinin rapor gönderdiğini soylemiyorlar aradim.
-
@asel87 size rapor alın demiştim hocam :)) belli olmaz bu işler