Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@isltme_isltme başvuru şartlarında yazıyor ama hangi kadrolar için isteniyor onunla ilgili bilgiye ulaşamadım maalesef.
-
@zavallı-kimyager 80 üstü desem çok yardımcı olur mu bilemedim?
-
@antimülakat tamm teşekkürler hocam. Vhki düşünüyorum hayirlisi bakalim.
-
@antimülakat hocam
"h. YDS puanı istenilen branşlara başvuran adaylar için, son beş yıl içerisinde alınmış YDS sonuç belgesi fotokopisi veya internet çıktısı. (ÖSYM Başkanlığınca eşdeğerliği kabul edilen sınavlara ait belgeler getirilecektir.)"
maddesi sadece Tablo-1 JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINA ALINACAK MEMUR KADROLAR VE NİTELİKLERİ' nde yer alan Mütercim pozisyonu için geçerli görünüyor. Başka bir pozisyon için bahsedilmemiş durumda. -
@isltme_isltme hocam puanin 85 ustu degilse vhki daha mantikli gibi cok alim yapiliyor cunku o kadrodan.
-
@zavallı-kimyager tamamdir tek bir kadroda ise dikkatimi çekmemiştir. Digerlerinde yok demektir.
-
@ebruuu 83.93 puan var. Hayirlisi bakalim hocam ama alımlar çok üst uste geldi heryere başvurmak zorunda kalıyoruz. Keşke biri aciklansa sonra digeri ilana çıksa çok iyi olacak ama mulakatlardan geçeceğimizin de garantisi yok ki
-
@isltme_isltme oyle oldu hocam. Alim olsun da artik bunu da goze alacagiz
-
77 puanim var hizmetli icin basvurdum sizce sansim nedir ? Bu arada hizmetli kadrosu icin sadece sozlu mulakat mi oluyor yoksa uygulama sinavi var mi acaba ?
-
@ugurtoklu Bende aynı durumdayım kaydet dedikten sonra sistemden çekilecektir puanınız diyor ama beyan ettiğiniz kpss puanı bulunamadı diyor bu seferde böyle bir hata alıyorum arıyorum sürekli meşgul...
-
vhki 55 kişi 10 katı 550 kişi kaç puanla kapatır tahmini olan var mı?
-
İstatistikçi maaşı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
@tgbniptuck bugün tbmm alımı açıklanmış ve orda bize uygun olan kadrolar 83-84 puanlarla kapanmış. Yani 15 kişi alan yerde 45 kişi listeye giriyor ve puanlar bu dediğim aralıkta. Şu durumda 550 kisinin yer alacağı listede puanlar baya bi düşer zannımca.
-
@tgbniptuck 80 leri görecektir diye umuyorm
-
@isltme_isltme, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@tgbniptuck 80 leri görecektir diye umuyorm
İnş tbmm 90 .2 de kalmış
-
Uzmanlik icin ozel kosullu yerler var mesala meb onayli bilgisayar sertifaksi isteniyor kacla kapayabilir
-
@adam-simith, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Uzmanlik icin ozel kosullu yerler var mesala meb onayli bilgisayar sertifaksi isteniyor kacla kapayabilir
Oralara bilgisayar dersi gördüğümüze dair transkript fayda sağlamaz mı?
-
@antimülakat, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@zavallı-kimyager tamamdir tek bir kadroda ise dikkatimi çekmemiştir. Digerlerinde yok demektir.
Hocam bu jandarma alımlarındaki sivil memuriyet için bazı yerlerde tıpkı askerler gibi olunacağına dair yazılar okudum. Doğru mu acaba?
Yoksa normal bildiğimiz klasik memur gibi mi olacağız..? (8-5, hafta sonu tatil vs..)
Birde puanım 83 hangisini seçmek akıllıca olur sizce..?
Teşekkür ederim.
-
@figo102009 yok hocam muhakkak biraz daha disipliner olabilir ama öyle asker gibi falan. Bunlar başvuru yapacak kişileri engelleme amaçlı tavırlar. Sakın aldanmayın böyle şeylere basvurunuzu gönül rahatlığı ile yapın. Normal memurluk.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@figo102009 yok hocam muhakkak biraz daha disipliner olabilir ama öyle asker gibi falan. Bunlar başvuru yapacak kişileri engelleme amaçlı tavırlar. Sakın aldanmayın böyle şeylere basvurunuzu gönül rahatlığı ile yapın. Normal memurluk.
Hocam ne biliyim yok efendim içtimaya almalar, işte efendim senden yaşça küçük kimse getir götür işlerde bulundurmalar, haftasonu çalışmalar, akşam kaçta çıkacağının belli olmaması vs vs...
Yani bunların hiçbiri yok ve sırf mani kılmak için yapılan şeyler di mi hocam..?
***Bide uzmanlık mı yoksa memur yazan kadro için mi başvurmamı önerirsiniz..?