Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@maybe akademinin misafirhanesi varsa orada kalacagim bi süre(bnce vardir,olmasi lazim) servis guzergahlarini ögrendikten sonra ev tutacagiz mecburen..
-
@atom var diye biliyorum teşekkür ederim cevabınız için
-
Arkadaşlar şimdiden ev arkadaşı aranıyor ben Şırnaktan gelecem iki kişi kalacak şekilde ev tutacaz iletişim için instegram hesabı 1sma1l_bulut
-
@zncr teşekkür ederim cevabınız için. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için
-
@1sma1l. Ben de sirnakliyim senin hangi bölüm
-
@gv 3124648670 i aradım
-
birden fazla il için alım yapan bölümlerden aranan oldu atama yapılacak il söyleniyor mu
-
VHKI ARANMAYAN VAR MI?
-
Ben aranmadım. Dün personel Temin merkezini aradım güvenlik soruşturmasının devam ettiğini söylediler
-
@vhkici sende nendensin.
-
Anlamadım
-
@vikings2018 ben de aranmadım ama vhki olup arananlar hep ankara dışı ikamet. ben de arayıp sorduğumda ankara ikametliler henüz bitmedi demişlerdi. asıl soru şu olmalı "vhki olup ankara ikametli aranan var mı"
-
Benim Ankara dışı
-
@062506aa benimde ankara dışı.
-
Acaba güvenlik soruşturması bitmeyenlerin büyük sehirde veya küçük sehirde yaşıyor olması durumu değiştiriyor mu ki? Birde oldu da güvenlik sorusturmasi olumsuz oldu bunu paylaşırlar mi bizimle acaba?
-
Bende sordum olumsuz mu diye hayır güvenlik soruşturması devam ediyor dedi. Olumsuz olursa arıyor musunuz diye sordum hayır tebligat gönderiyoruz dedi.
-
güvenlik soruşturmasının geç bitmesi il tercihi olan yerlerde dezavantaj olur mu bu bizden kaynaklı birşey değil sonuçta
-
ben arayınca görevli olmaz gibi birşey dedi ama
ikameti ankara dışı çok çağırılan var nerede görev yapılacağı söyleniyor mu aranınca -
@naimee ben sordum.olumsuz olursa paylaşacağız dediler.sizin hangi kısım? vhki mi
-
Evet vhki ankara dışı halen aranmadık