Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@eses26 meraba Eskişehirin neresinden siz hangisinden başvuru yapmıştınız ve asilmisiniz
-
@matematikcii hangi bolumdeydiniz hocam
-
@denizzz arkadaşım vhki olanlar hangi il Ankara da ikamet eden varmi
-
@atom ikametgah neresi acaba benimde uzman 2
-
@ersn sen arandın mı
-
@memuraday1 ben kendim dün aradım güvenlik soruşturmanın biri gelmiş biri daha gelmemiş dedi
-
@ersn maaşlar hakkında net bilgisi olan var mı
-
@ersn Adanalıyım bn.
-
@atom hımm ikametgah ankara sandım
-
Uzman 1'den atandım 1 Haziranda arandılar ama tebligat hâlâ gelmedi. Personel temini aradığımda bekleyin imzalanmadı dediler. Aranan herkese hayırlı olsun.
-
@egitimci ikamet neresi hocam sizin. Hayırlı olsun
-
@zncr Denizli hocam. Teşekkür ederim. Darısı başınıza
-
Ankara dışından gelecek arkadaşlar ev işini nasıl halledeceksiniz acaba ev bulana kadar ne yapacaksiniz
-
@maybe bnm de merak ettigim konulardan biri.
-
@atom, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@maybe bnm de merak ettigim konulardan biri.
Siz ne yapacaksınız :))
-
Gerçekten, kalinacak en iyi yerler neresi. Misafirhaneler hakkında bilgisi olan var mi. Paylasirsaniz mutlu olurum
-
Hangi sempte kalabiliriz arkadaslar
-
Bugün bende arandım vhki olarak gideceğim Ankara’ya benimde tek düşüncem şuan kalınacak yer
-
Akademi incekte. Personel servisinin güzergâhı üzerinde veya o güzergâha kolay erişilebilecek bir yerden ev tutmak en mantıklısı olacaktır. Ulustan, aşti önünden, dikmen kavşağı üzerinden direkt akademiye giden dolmuşlar da kalkıyor. Bir metroya yakın olmak sizi her türlü personel servisi güzergahına çıkaracaktır diye düşünüyorum. İşe yakın ev tutmak çok mantıklı değil çünkü incekte evler çok pahalı genelde site olduğu için kiralar 1000den başlıyor. 1000 olsa bile aidatlar 300-400 arası oluyor.
-
@ersn acaba hangi numarayi aradınız ?