Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Arkadaşlar vhki olarak ben de arandım biraz önce çok şükür
-
Memuriyet için çabalayan, emek veren, hayal kuran herkesin hayallerine ulaşmasını dilerim
-
@gldm memur 1 mi sizin??
-
@vhkinş hayırli olsun memur 1 miydi sizin??
-
@emektar vhki
-
@gldm memur 1 de vhki diye geçiyorduda o yüzden sordum
-
@emektar, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@gldm memur 1 de vhki diye geçiyorduda o yüzden sordum
memur 1 vhki diye geçmiyor. ikisi farklı. ben memur 1den bekliyorum hala aranmayı. ikametgah ankara. bi de avantajlı olduğunu sanırsın çalışacağın yerle aynı yerdeysen ama işte öyle değilmiş demek
-
@pilingov benim arkadaşim memur 1 den bekliyo vhki yim bende dedi o yüzden sordum
-
@emektar, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@pilingov benim arkadaşim memur 1 den bekliyo vhki yim bende dedi o yüzden sordum
yok hocam ilanı açıp baktım tekrar. vhki diye geçen lisans mezunu 55 kişi alıyor. memur 1 önlisans 2 kişi alıyor.
-
@pilingov peki memur 1 memur olarak mi aliniyor direk
-
yani unvanı memur sonuçta. vhki olmaması lazım.
asil aday mı arkadaşınız? ikametgahı neresi ankara mı? -
@pilingov asil aday az önce aranmış ankara dışında ...ben vhki yim memur 1 olarak deyip duruyorduda
-
Bende vhki olarak şimdi arandım darısı diğer arkadaşların başına inşallah
-
darısı başımıza o zaman. ama vhki değil memur olacağız biz onunla
-
Ben de vhki olarak arandım darısı tüm bekleyenlerin başına
-
@emektar hatırladığım kadarıyla başvuru aşamasında memur ve vhki olarak farklıydı pozisyonlar, 55 kişilik kontenjan olan düz vhki'denim ben
-
@gldm bölümden arkadaş :" memur 1 vhki memur 5 sekreter sen neden memur 1 e başvurmadın şimdi yükselemeyeceksin yazık yaa tüh" deyip duruyordu da bana ...
-
Arkadaşlar merhaba aranan ve kazanan herkese hayirli olsun HİZMETLİ 1 kadrosundan aranan varmı
-
@fedam öncelikle hayırlı olsun, ikamet ankara mı acaba sizin
-
@gldm öncelikle hayırlı olsun, ikamet ankara mı acaba sizin