Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@iktisatçı38 arkadaşım aradıklarında nasıl bir numara ile arıyorlar 0312 ile mi başlıyor yoksa daha değişik bir numarami
-
@yasemince 0530 imiş .bende aranmadım.sizin hangi kısım vhki MI?
-
@yasemince ankara mi sizin ikamet
-
@yasemince 0530 ile başlaıyordu
-
@iktisatçı38 Ankara vhki asil
-
arkadaşlar lütfen il tercihi yapmış olan bölümlerden olup aranan varsa yazabilir mi telefonda atama yeri söyleniliyor mu
-
@joker daha önce bir arkadaş bu soruya cevap vermişti. Telefonda söylenmemiş, tebligatta yazan yere atanmış olacaksınız demişler.
-
tesekkur ederim
-
Aceba bütün dosyalarin hepsi birlikte onaylanıp imzalanıp öyle mi gönderilecek tebligatlar?? Aranali 2 hafta oldu tebligat falan gelmedi ...
-
@emektar bn de öyle tahmin ediyorum. Toplu şekilde onaylama olur. 1 haziranda arananlar da varmış onlar da beklemede..
-
@atom bende dün aynısını düşündüm eğer öyle bişey yaparlarsa bız daha cooook bekleriz
-
-
Yokmu gelen tebligat daha
-
yokmu bugün aranan ?
-
@vikings2018 bugün kurumu aradim soruşturma devam ediyor dedi
-
@jansen kendi adınızı verdiniz ona istinaden mi soruşturma devam ediyor denildi? Yoksa genel olarak şimdilik aramalar bitmiş mi ona istinaden mi denildi? Daha önce bir arkadaş kendi soruşturmasını sorduğunu söylemişti de o yüzden soruyorum.
-
@zncr isminizi soruyor bakip sorusturmanin devam edip etmedigini soyluyor
-
@vikings2018 Bugün beni aradılar saat 11 gibi,aşağı yukarı diğer arkadaşlara dediklerini söyledi,onaya gidecek tebligat gelecek dedi,ne zamana gelir dedim kesin bir şey söyleyemem dedi
-
@vetnalika bölüm ve il yazrmisin
-
@yasemince veteriner,konya