Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@dilaram diğer kurumlarda nerdeyse bu kadar süre bekledim onun için söz konusu jandarmaysa normal diyorum:)
-
Bu hafta kimse aranmadı sanırım
-
Arananlarin tebligatlari haftaya toplu olarak mi gönderilecek acaba?
-
@emina göndermeye başlıycaz dediklerine göre parça parça olabilir...
-
Bugün aranan var mi haftaya kağıtları gonderecegiz denince bu hafta aranmayanlar da aranır diye düşünmüştüm.
-
mrb arkdaslar forumdan yenı haberim oldu teknisyen 1 asil 3 ve maalesef hala aranmayanlardanım
-
Hizmetli 3'ten aranan var mi ?
-
@jansen Ben varım 20 Haziran'da arandim
-
@gülll hayırlı olsun ya ben az önce emniyet müdürlüğüne gittim dosyami sordum. Dosyani yolladık Ankara'ya Ankara yi arıyorum soruşturma devam ediyor diyorlar yogunluktan mi acaba bilemedim
-
@jansen Teşekkür ederim Emniyet soruşturmasından sonra mit soruşturması da var o yüzden öyle demişlerdir
-
@gülll mit soruşturması daha önce bitiyormuş
-
@ersn Hayır benim emniyet soruşturmam Nisan'da bitmişti sağlık raporumu elden teslim ettigimde sormuştum emniyet soruşturmanız geldi mit sorusturmasını bekliyoruz demişlerdi bu arada sağlık raporuma itiraz etmiştim o yüzden geç vermistim raporumu
-
başka kurumlara atanıp gitmeyecek arkadaşlar var mı aramızda
-
@gülll bende öyle düşünmüştüm yani mit daha geç bitiyor diye polis arkadaşlarım hayır daha ayrıntılı ve geç biten emniyet dediler açıkçası onların yalancısıyım
-
@srt, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
başka kurumlara atanıp gitmeyecek arkadaşlar var mı aramızda
Yedekte misiniz hocam?
-
@ersn hocam sizin soruşturma bitti mi arındınız mi ?
-
@figo102009 yedeğim hocam bekliyoruz hayırlısı bakalım
-
@jansen yok hocam daha bitmedi aranmadım durmadan ben arıyorum:)
-
@ersn hangi bölüm
-
@jansen iktısat uzman 2