Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@joker ankara dışı aranmadım hala.
-
@iktisatçı38 3 hafta oldu aranalı ses seda yok malesef ...bir ayda böyle geçti sabredin bekleyin diyorlar ...
-
@egitimci teşekkür ederim cevap verdiğiniz için size tebligat gelmediği sürece benim bı beklentim yok bi gelişme olunca yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
-
@iktisatçı38 tebligat alan hic kimse yok malesef. 11 haziranda arandim 2 hafta dediler. Bugun baska bir arkadas aradi onay icin bekliyor dediler mecburen bekliyoruz
-
@maybe rica ederim. Gelişme olursa buradan paylaşım yaparım.
-
herkes sabır küpüne dönmüşe benziyor.
-
@vikings2018 başka çaremiz olsa keşke
-
Sanırım eylül ayini bulur
-
@jansen o kadar sürer mi??
-
Arkadaslar temmuzdan sonra baslarsak bu temmuz zammını alamaz mıyiz acaba iyi zam verdiler memurlara
-
@emektar öyle görünüyor
-
@memuraday1 bugün benimde aklıma geldi bu...
-
@memuraday1 verilen zamı 6 ay boyunca alıyorsun diye biliyorum ben
-
Toplu sözleşmeye göre, 2018 yılında öngörülen zam oranı 4+3,5'ti arkadaşlar..İlk 6 ayda enflasyon yüzde 3,5'i aştığı için memurlar için enflasyon zammı oluştu..Yani Ocak ayına kadar memurlar yüzde 5 ile 6 arası bi ek zam alacak..Sonuç olarak inşALLAH bizlerde başladığımızda maaşlarımızı bu şekilde alacaz..Umarım açıklayıcı olmuştur
-
Yani temmuzu kaçırıyoz mu üstad
-
@memuraday1 günaydın arkadaşlar ben ptt de çalışıyorum jandarmayı bekliyorum zamı 6 ay alıyorsun diye bişey yok ne zaman işe girersen gir alırsın sadece toplam kazancın 15 bini geçince vergi dilimine giriyorsun maaşın düşüyor
-
@ersn bu ayda işe başlasan 3 ay sonrada başlasan zammı alırsın, memurlara bahseilen zam temmuz ayından geçerli olmak üzere her ay uygulanacak..
-
@naimee Nasıl her ay uygulanacak yılda iki kez zam veriyor bide buna enflasyon farkı uygulanacak temmuzdan sonra 8,67 zam alacağız inşallah
-
@naimee ocağa kadar bu zam oranından alacağız ocaktan sonra yeni zam inşallah:)
-
@naimee ve @ersn bence ikiniz de aynı şeyleri söyleyip anlaşamıyorsunuz . temmuz 15 maaşı zamlı maaş olacak atıyorum haziran 15 1 liraysa temmuz 15 2 lira olacak. sonra ocak 2019 maaşına kadar 2 lira alacaksınız işe ne zaman başlarsanız başlayın. ocak 2019da da 3 lira olacak. tabiki de zamdan yararlanacaksınız.