Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@sifu bahsettiğiniz yerlerde kiralar ne kadar hocam 2+1 ev mesela bi de diyelim ki servis güzergahı var kuruma kaç dk mesafede
-
@emina
Rica ederim. -
@fedam
Ortalama 750-800 tl’ye evler bulunur. Daha ucuz ve daha pahalıları da mevcut, bu durum konforunuza göre değişebilir. Mesafe trafikle beraber 45 dk’yı bulabilir. Bildiklerim bu, diğer Ankaralı arkadaşlar da yardımcı olursa daha sağlıklı olur. -
bu hafta aranan oldu mu vhki ?
-
@sifu çok teşekkürler evet bu konuda yardımcı olacak arkadaşların fikirlerini bekliyoruz
-
Ne bitmez bi güvenlikmiş arkadaş 5-6 ay önce benim 3 kurum tarafından yapıldı bu hala bitirmedi gitti
-
Tebligatlar uzayacak bu gidişle
-
@maybe bende gündüz kurumu aradım. Sorusturmamın devam ettiğini söylediler. Bitmeyecek bu gidişle soruşturma
-
@fatihdor acaba güvenlik soruşturması olumsuz çıksa olumsuz diye söylerlermi? Neden herkesin bitti bizimkiler bitmedi kafam karıştı
-
Şimdi İncek te nerede tam bilmiyorum ama İncek Ankara'da çok rahat gidilebilen bir yer değil. Özellikle Kuzey Ankara'dan gidip gelmek zulüm olur. Keçiören, Etlik, Esertepe, Demetevler, Pursaklar, Aydınlıkevler, Yenimahallenin merkezi ve İvedik taraflari ev tutmak için uygun değil. Dikmen, Keklik pınarı, Gölbaşı, Hoşdere, Esat, NATO yolu, Sokullu, Ayrancı gibi yerler ise İncek e mesafe olarak yakın olması sebebiyle kullanılabilir yerler.
-
Haziran 1 de aranan arkadaş kimdi ? pazartesi 1 ay doluyor onun arayıp bı bilgi alsa mümkünse
-
Bugün de kimseden ses yok
-
Tebligat gelen var mı
-
@iktisatçı38 2 hafta ya gelir dediler 3 hafta oldu gelen giden yok malesef
-
Arkadaşlar en son bir hafta önce aranan olmuş yok mu başka haber?
-
Arkadaşlar ankara dışında ikamet eden ve aranmayan var mı sadece ankara mı kaldı acaba
-
@maybe, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Haziran 1 de aranan arkadaş kimdi ? pazartesi 1 ay doluyor onun arayıp bı bilgi alsa mümkünse
Görüştüğümde biraz sabredin onay bekliyor dediler.
-
@joker bizde varız bursada ikamet ediyoruz ve aradığımızda güv. sor. devam ediyor dediler
-
@naimee sağolun cevabınız için geçen yıl ekime kadar sürmüş ne yazık ki
-
@nötrino beni arayalı 2 hafta olacak ama daha önce aranan arkadaşlardan bir haber yok mu