Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Aradıklarında bir hafta içinde elinize ulaşır tebligatınız denmişti oysa...
-
@maybe arayıp tebligatlar postaya verildi mi ne zaman elimize ulaşır desek mi??
-
@emektar bunu sadece sizden duydum . Herkese onaya tabi demişler . Zaten bana da ucu açık ne zaman onaylanır bilmiyoruz bekleyin dediler arayıp darlamayın demek istediler galiba
-
@maybe ilk arananlara bir haftaya elinize ulaşir diyorlardı sonra fikir değişti sanırım öyle demişler...
-
@maybe ben sonradan gidip sordum sonradan banada onaydan sonra postalanir adresinize bekleyin sabredin dediler...
-
@emektar acaba belli bı sayıya ulaşmasını mi bekliyolar onay için herkesin bitmesini beklemezler herhalde
-
@maybe eğer hepsini beklerlerse yandık ...
-
Bugün arayan var mı tebligatlarla alakalı??
-
Bu uzar daha durum onu gösteriyor
-
@gdejkkkavahahah hepsi bir mi gönderilecekmiş bizi arayan numaradan arayıp soralım hepimiz... ne kadar bekliycez onu bilelim en azından
-
Bir kaç gün önce aradım onaydan sonra diyor herkese dediği gibi tarih vermiyorlar
-
@gdejkkkavahahah hangi numaradan aradınız??
-
bekleyenleride arasalarda herkesin bekleyişi son bulsa :(((
-
@naimee daha aranmayan çok mu aceba??
-
@emektar bilmiyorum ki ama burdan okuduğum kadarıyla var biraz daha
-
@naimee hayırlısı artık bekliycez ...
-
Kuruma 20dk mesafede ikamet ediyorum ama hâlâ aranmadım. Canına yandığımın bürokrasisi
-
@sifu öncelikle inşallah siz de bir an önce aranirsiniz. Orada çalışma yerine yakın tutabilecegimiz evler var mi?misafirhane hakkında bilginiz var mi? Kısacası kalış yerleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
@emina
Öncelikle misafirhane hakkında pek bilgim yok. Kurum incekte ve incek çok pahalı bir muhit önermiyorum. Dikmen, cebeci, odtü 100.yıl, mustafa kemal mah, emek mah, Eskişehir yolu üzeri, ikea civarı (doğukent) hatta batıkent buralar biraz yakın olmakla beraber nitekim kiraları da uygun. Ama naçizane önerim önce servis güzergahlarını öğrenmek. Çünkü servis olduktan sonra, kuruma her yeri birbirine bağlayan yollar mevcut ve bütçeye uygun ev bulmak da kolaylaşır. -
@sifu Verdiginiz bilgiler için çok çok teşekkür ederim. Elinize sağlık. Ona göre tedbir alalım o zaman