Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
hiç aranmayan toplam 50 kişi var mıdır?
-
@vikings2018 gecen hafta aranmayan kişi sayısı 60'ti
-
Arkadaşlar maaşlar hakkında bilgi edinen yok mu acaba ? Temmuz zammıyla birlikte memur maaşının 3000 lira altında olmaması lazım.
-
Arkadaşlar ev tutana kadar kalabileceğimiz kurumun kendi misafirhanesi var mı? Başlayan arkadaşlar sorabilir mi
-
@orakci hangi kadro sizin?
-
@egitimci sizde başladınız degil mi
Biz henüz aranmayanlar için nasıldı ilk günleriniz biraz anlatsanız
Ben lojman hakki var mi sivil memurlara onuda merak ediyorum -
Başlayan arkadaşlar bu telefon muhabbeti ne oldu yasak mı yoksa ilk gün için mi aldılar
-
@joker valilikle ilgisi ne hocam valilikte mi güvenlik soruşturmasına dahil oluyormuş?
-
öyle dediler bana
-
@er-tuğrul 4 tane vermiştik sanki belki birini valiliğe gönderiyorlardır
-
@er-tuğrul güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması 4 taneydi diye hatırladm
-
@er-tuğrul memurlar netten de baktım emniyet mit ve mahalli ve mülki amirlik yapıyormuş (valilik veya kaymakamlık ) şöylede bir durum var ankara güvenlik şubeyi aradığımda hepsini biz yapıyoruz dedi ne kadar doğru bilemiyorum ama hiçbir bilgi vermiyorlar
-
@joker Ankara güvenlik şubeyi Ankara'da oturduğunuz icin mi aramıştınız yoksa Türkiye geneli mi orada yapılıyormuş ?
-
ankarada oturduğum için hatta sadece merkez ilçelere bakılıyor gibi birşey dedi ikamet adresimi sorup
-
@joker sadece merkez ilcrlere bakiliyordan kasit ne hocam
-
bende bilmiyorum ki ankara mı dedi evet dedim taşra mı merkez mi sadece merkezse bizde olur dedi benimde merkez olduğu için gerisini bilmiyorum
-
@joker belki diger ilceler icin ilce emniyet dahil olacaktir
-
olabilir
-
@joker numarasını verir misin bide ben arayım
-
nette var