Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@the_arga_ hizmetli 3
-
@nil arkadaşlar bunları dert etmeyin sıkınti yok sadece boşluklarda bakıp kapatiyorum zaten üyeliğimi kapatmaya çalışiyorum girmem için gerekte yok çok zamanimda yok ...umarım hepiniz sağ salim başlarsınız ... Bu arada beni anlayışla ve sıcak bir şekilde karşılayan amirlerimden, sivil memur arkadaşlarımdan, personel temin merkezindeki fedakar ve babacan amirlerimden de Allah razı olsun ... Allaha emanet olun...
-
sizde allaha emanet olun sagolun yardimci oldugunuz icin
-
Arkadaşlar ben sağlık bakanlığına atandım ama soruşturmam bitmedi daha bugünde buradan aradılar başlamam için ben şimdi buraya başlasam ceza felan aliyomuyum
-
@arslan başlarsan başka yere gidemiyorsun diye biliyorum
-
@arslan hangisinden atanfın hemsire mi paramedik mi jandarmaya
-
@memuraday1 sivil memur hizmetli
-
@arslan ne yapmayı dusunuyon orsya mı gitcen
-
Bu kurumdaki Hizmetli ne iş yapıyor bilgisi olan varmı ?
-
@fatihdor yaptırılıyor. Elimde tebligat olmadan ben bugün başladım. İmkanınız varsa bir an önce gelip başlamanızı tavsiye ederim.
-
@Arslan sizin hizmetli 3 mu hocam?
-
@egitimci görev tanımınız hakkında size bir bilgi verildi mi hocam, tam olarak nelerden sorumlu olunduğu hakkında vs.?
-
@zncr evet. Görevlendirildiğiniz birimde neler yapacağınızla ilgili yardımcı oluyorlar.
-
@egitimci peki herhangi bir belge isteniyor mu tekrardan. Şehir dışından geleceğim ben. Bir de nereler yakın nereden ev tutulur bilgi verebilir misiniz sizin bilginiz varsa
-
Ankara vhki
Lojman hakkimiz var mi acaba -
@vhkinş ankara hocam
-
Ankara hiç mi biten yok arkadaş
-
yok sanırım 5,6 kişi mi bitmiş ne demişti emektar arkadaş başladığı gün
-
hepimizin hayırlısı ile biter inş ben aradığımda kslanlar 2 hafta içinde biter demişlerdi ankara valiliği ve emniyetinin yoğunluğundan kaynaklı dediler ama sürekli değişiyor çok da ümit etmedim 2 hafta demelerine
-
Ya eskiden güvenlik şube birimi maltepede çankaya emniyetinin yanındaydı gidip soruyordum bitti mi diye bakıp söylüyorlardı şimdi öveçlere taşınmış işten izin alıp gidemiyorum