Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@maybe hocam çalıştığım yerde hepsi avukat dediniz başka bir bilgi vermediniz sizde mi avukatsınız Ne tür davalar oluyor yoğunluk nasıl
-
@emektar tanisin bakalim biz baslayamayanlar nolucaksak
-
@ank-sivilmemur bunu yazmaya geldim.tebrikler
-
arkadaşlar bugün aranan tebliğatı gelen var mı
-
bilgi alan yok mu gerçekten ankara ikametlilerden
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@asel87 tesekkurler hocam insallah en yakin zamanda siz de atanirsiniz
-
@062506aa bugün de haber yok yarın aramak gerekecek
-
@ank-sivilmemur darısı size olsun can ı gönülden diliyorum...
-
@emektar amiin siz baya eskidiniz bile orda bize gore :)) memnunsunuz di mi
-
@egitimci hocam görev tanımınız tam olarak nedir? Hangi birimde görevlendirildiniz? Bütün eğitimcileri aynı birime mi veriyorlar acaba? Üstümüz yine bir sivil mi yoksa askeri personel mi? Nasıl hitap edilmesi istendi vs? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
-
@062506aa hocam 12 temmuz gibi aradığımda iki hafta içinde biter demişlerdi, geçen hafta da buraya yazdı bir arkadaş bir hafta demişler herşey bu haftayı gösteriyor sanki bakalım ne olcak ne zamana kadar sürebilir ki sonunda bitecek ve hepimiz başlıycaz inş ..
-
@gv arayınca yazarsanız seviniriz hocam
-
@joker arıyorum acmiyorlar ulaşabilen oldu mu arkadaşlar
-
maaş ve calışma koşulları neler acaba?
-
Yine aranan yok deil mi arkadaşlar
-
@memuraday1 yok malesef
-
malesef ,
açmazlar sanırım bu hafta ... -
Ulaştım sonuclanmamis sonuçlandıktan sonra bizi arayacaklarmis ondan sonra dosyamiz onaya gidecekmiş. Onaylanması 2hafta sürer dediler yani en az 2hafta yine başlamak için bekleyecek miyiz dedim yanii öyle dediler. Ulaşıp farklı şekilde bilgi alan oldu mu?Onaylanmasını her koşulda bekleyeceğiz benim anladigim diğer arkadaşlar aradiklarinda başlayabilirsiniz dendiğinde onaylanmış miydi acaba ?
-
onaylanıp tebliğatı çıkmış olup ulaşmayanlar sanırım onlar