Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@gv ben aramadım bir bilgim yok
-
@joker hic aranmayanlar
-
@gv sizin Ankara mi ikamet
-
@ank-sivilmemur tabi eskidim bile bugün yaşadığım olayı saymassak çok memnunum maşallah...
-
@jansen evet Ankara
-
@emektar ne yasadiniz ki hocam
-
Ben ilk gunden rapor bile aldim nasil becersiysem bacagim catladi
-
@ank-sivilmemur çok önemli değil aslında , serviste eve giderken bugün izinden dönen bir astsubay en arkanın bir önünde tek başına ve hala çekingen bir vaziyette oturan bu gariban aday memura " orası benim yerim 20 yıldır hep oraya otururum heryer boş siz öne oturun " dedi beni kaldırıp kendisi oturdu " çok şaşırdım servis koltuklarınin sahipli olduğunu bilmiyordum yinede en arkanın bir önüne oturmuştum komutanlar öne oturur diye zaten serviste 5 kişi ancayız ... kim kimin amiri memuru şu bu hepsini geçtim zaten mesai bitmiş eve gidiyoruz ama bir bayan olarak çok kötü hissettim kendimi
-
@nötrino geçmiş olsun nasıl oldu ??
-
Saolun hocam aslinda isyerinde olmadi sabah memleketten geldim memleketteyken 100 agactan mevye topladik agactan atlarken olsa gerek sicakken pek farkina varamadim ustune bi de hemen otobuse binip 8 saat yol geldim ayagim sisti o halde de calistim en son patlak verdi doktora gittim
-
@nötrino tekrar geçmiş olsun aman dikkat edin...
-
@emektar askeriyede calismanin sikintilari sanirim sahipli olsun bakalim takmayin
Servisler oyle bos mu ki -
@ank-sivilmemur tşk.ederim o an çok şaşırdım çok bozuldum alışkın olmadığım ve beklemediğim bir muamele olduğu için sanırım, bir süre üzüldüm ama geçti...evet bizim servis öyle ama zaten en küçük servis ...
-
@ank-sivilmemur söyleyiş tarzı da önemli tabi ki ,"aslında orası benim yerim ama madem oturdunuz bu seferlik böyle olsun " dese hemen kalkar ve bir daha oturmazdım oraya zaten ...
-
@emektar çok ayıp etmiş gercekten de hele bir kadına çok üzüldüm.
-
@memuraday1 tşk.ederim olabiliyor demek ki böyle şeyler sağlık olsun ama bu vesileyle buradan birkez daha aynı oda da çalıştığım mükemmel insan başçavuşuma , asansör önünde beklerken buyrun komutanım dediğimde yüksek rütbelerine rağmen "rica ederim siz buyrun sorun değil" diyerek nezaketleriyle ve mütevazilikleriyle devleşen komutanlarıma , iş getirdiklerinde bile nezaketle ve olgunlukla rica ederek saygının ve minnetin en büyüğünü hak eden amirlerime burdan bir kez daha saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum .
-
hocam rütbe meselesi değil psikoloji (!) meselesi ne yazık ki ...O tarz insanlar hiçbir zaman o dediğiniz güzel insanlar kadar saygı ve iç huzur bulamayacaklar hangi meslekte ,rütbede ,konumda olursa olsunlar ...Canınızı sıkmayın moralinizide hiç bozmayın kimse koltuğu evine götürmüyor değil 20 yıl yüz yılda geçse kamu malı kamunundur .
-
@joker çok haklısınız ve hepiniz iyi ki varsınız ...
-
@emektar bu servis parselleme olayı gerçekten her yerde var ve her yerde de laf söyleniyor. aynısını TAI'de yaşamıştım hatta bütün servis de bana karşı garip davranmıştı bilmeden birinin yerine oturdum diye. utanılacak sıkılacak bir şey yok, he deyin geçsin demek ki hayatta bi tek servis var kendini ait hissettiği
-
@pilingov peki tamam deyip kalktım zaten ama buraya yazıp sizlerden destek ve teselli alana kadar kendime gelemedim hepinizden Allah razı olsun ...