Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@emektar anlaşıldı hocam
-
Şaka bir yana , iş hayatında tabi ki biraz resmiyet olmalı ama günlük hayatta cinsiyet ayrımı yapmaksızın hepiniz benim kardeşim hatta evladım gibisiniz çünkü biz en zor en stresli günlerimizi hep beraber atlattık birbirimize destek olduk, en ufak bir bilgiyi paylaşarak birbirimizi rahatlatmaya çalıştık ...İyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizleri ...
-
@emektar bizde baslamayanlar olarak verdiginiz bilgiler icin tekrar tesekkur ederiz. Bilgi edinebilirseniz ne zamana cagircaklarmis daha bu hafta aranan hic olmadi sanirim daha
-
Başlayan arkadaşlar nasıl memnun musunuz
-
Arkadaşlar oyak ile ilgili bilgi alabildiniz mi kesintiler ne kadar hemen üye olabiliyoz mu falan bilgilendirirseniz sevinirim
-
@ank-sivilmemur biter bitmez çağırıyorlar merak etmeyin
-
Personel temin merkezine gittim sabah bilgi almak için.2 hafta önce aranmıştım,onaya gidecekti. 30 kisinin onaylanmış liste gelmemiş henüz.en geç çarşamba günü tekrar arayın,işlemler tamamlandıysa yerleriniz belliyse,tebligatı beklemeden gelip başlayabilirsiniz deriz size dedi.
-
@fatihdor Ankaradaki sonuc alamayan 60 kisiye dahil olmayan bir 30kisiden bahsediyorsunuz degil mi?
-
@gv sonuçlanıp 2 hafta önce aranan kişiler sanırım. 30 kişiden bahsetti ama oradaki komutan,sen de onlardansin dedi.
-
@memuraday1 OYAK ile ilgili olarak üyelik zorunlu olduğu için hemen başlıyor diye biliyorum.
-
@fatihdor sağolun paylaşım için
-
@fatihdor bende iki hafta once arandim hatta bi isim karisikligi oldu yanls bilgi verdiler gittim ogrendim ki daha onaylanmams bana 35 ksinin dosyasi gitti demslerdi bende aralarndaymsm
-
hocam aranmıştınız ama öncesinde değil mi
-
@orakci o 30-35 kişiyi önümüzdeki hafta arayacaklarmış,ama siz en geç çarşamba arayın dendi . Görev yeriniz belli olursa tebligatsiz gelir başlarsınız dedi komutan.hayırlısı bakalım
-
tmm hocam çok sağolun
-
Bu haftada aranmadik..
-
aranan yok değil mi arkadaşlar bu bahsedilen 30-35 kişi de aranan güruhmuş anladığımız kadarıyla hala 65 kişi bekliyor mu aranmayı
-
@fatihdor ben aranmistim tebligatinz gelecek diye
-
Bu ileti silindi! -
@orakci ankara mı ikametiniz