Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Arkadaslar Ankara asil adayim..Aylardir ne arayan var ne soran ..Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?Herkese hayirli cumalar...
-
@smash55 atandığınız kadro ve ikamet iliniz nedir? ankara ikametliler bitmedi henüz
-
Bugün aradım personel temini bir arkadaşı görevlendirdik emniyete gönderdik şehir dışından gelenleri başlattık ankara ikametgahlılar bekliyor hızlandırın diye doğru mu söyledi bilmiyorum
-
@ersn ben Ankara dışıyım ama hala aranmadim .bu oönümüzdeki hafta bitebilir dedi
-
@ersn insallah hizlanir da onumuzdeki hafta araniriz
-
@jansen aynen bende.
-
vhki olarak Ankarada göreve başlayanlara sormak istediklerim var. Misafirhanede kalan var mı,kampüste misafirhane vardı sanırım. İşe alıştınız mı sıkıntı yaşıyor musunuz. Giyim konusunda tolerans gösteriliyor mu,takım elbise zorunlu mu. Cevaplayan olursa sevinirim
-
@fatihdor sen aivil memursun hocam takıntılı biri denk gelmezse rahatsın.
-
Bu hafta aranmayaların hepsi aranır aranalımm hayırlısıyla inşallah
-
@ank-sivilmemur inşallah
-
-
@ank-sivilmemur inşallah o hafta bu hafta olur
-
Tsknın tüm olanaklarından faydalanabiliyormuyz başlayan arkadaşlar var mı bu konuda bir haberiniz
-
Bana tebligat bugün itibariyle ulaştı. 26 sinda göndermişler.yaklaşık 3 hafta önce aranmıştım islemlernz tamamlandı diye.
-
@fatihdor hayırlı olsun iksmethah neresi ve hangi branş
-
@ersn sagolun ankara dışı,vhki
-
@ersn inş Sayı olarak daha fazla olan alımların güvenlik soruşturmaları daha hızlı bitiyor bizimki niye böyle oldu anlamadım ,sabredin diyorlar ama az da beklemedik 9 ay olacak nerdeyse bayramdan önce bitse bari ...
-
@joker offf offfff
-
Bugün akademiyi arayan oldumu ne dediler
-
@yasemince ben cumadan cumaya arıyorum:)