Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@orakci hocam ne zaman arandın
-
@memuraday1 arkadaşlar zaten 1 kez aramıyorlar mı o da hayırlı olsun tebliğatınız gelicek diye o zaman 35 kişi aranacak haftaya çarşambaya kadar
-
@joker az önce aradim sağdan soldan duyduğunuz şeylere itibar etmeyin dedi.yok öyle bir şey dedi.temin merkezi kalan 30-35 kişi hakkında. hiç aranmayan..
-
hocam durum neynmiş peki size bir bilgi verdiler mi
-
@vikings2018 bir bilgi alabildiniz mi aranmayan ankara ikametlilere dair?
-
kaç kişi kaldı aranmayan dedim.bilgi veremeyiz siz kendide bakın dedi.biz size haber ederiz dedi
-
@joker evet ankaradayim
-
@memuraday1 2 hafta oluyo bugun aranmam
-
@vikings2018 yani haftaya aranacak miymisiz ?
Bayramdan once baslariz insallah ya -
Tunceli de 3 gundur ise baslayan hesap uzmani olarak size bilgi vereyim. Oncelikle kaldigim yerde 3 oğün yemek bedava (subay astsubaylarla beraber yemek yiyorsunuz)misafirhanede kaliyorum gunluk 4.5 tl (aylik 135 tl) is olarak akar yakit ve mühimmat bende en riskli ve karisik islerden biri . Bulundugum yer saymanlik 3 tane ast subayla ayni oda da calisiyorum. Amirim bas cvus. Calisma yerimizde masamiz kocaman bisi cay 25 krs. Ariyoruz getiriyor askerler. Odamizi masamizi coplerimizi katci askerler hallediyor. Oda daki astsubaylara ismiyle hitap ediyorum. Sadece amirime amirim die hitap ediyorum. Calisma odamda rahatca sigara kullanabiliyorum (ama koskoca binada sadece saymanlikta) ise kot pantolon spor ayakkabi ile gidiyorum (amirin insiyatifine kalmış) ozetle bu kadar her sey umarım yardımcı olabilmisimdir
-
@nötrino hayırlı olsun. Bilgiler için teşekkürler.
-
@nötrino
Bilgilendirme için teşekkürler, peki maaş ile ilgili herhangi bir bilginiz/duyumunuz var mı? -
@nötrino kardeşim misafirlik nasıl bir yer biraz anlatır mısın tek kişilik oda mı yıkanma yemek yeme falan nasıl sınırsız kalabilir miyiz orda biraz anlatır mısın lütfen çok merak ediyorum
-
@memuraday1 misafirhane 2 kisilik pansiyon odasini dusunun mini buzdolabi tv lavabo dus. Arti elbise dolaplari. Vallahi bildigim kadariyla kalabiliyorsunuz
-
@sifu maas oyak kesintisi olmadan 3300 gibi bir rakam
-
teşekkür ederim hocam bilgi için misafirhane açısından anlattıklarınız kadın sivil memurlar içinde geçerli olur mu sizce ya da siz hiç gördünüz mü çalıştığınız yerde;
-
birde ne kadar süre için kalınabiliyor misafirhanede
-
süre konusuna cevap vermişsiniz kusura bakmayın görmeden tekrar sordum
-
@joker benim yine uzman 10 dan atanan arkadastan biliyorum. Tek bayan calistigi yerde ona dogrudan lojman vermisler. Kalma suresini benden once calisan tayini cikan arkadasa sordum kendisi 2 sene misafirhanede kalmis
-
sağolun hocam çok önemli bilgiler verdiniz gerçekten