Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ersn cagrilma sirasi neye gore oldu o zaman gercekten ilginc
-
Bugün yarın derken o kadar bekletildik ki türlü olumsuz fikirler geliyor insanın aklına da sırf aynı ikametten bekleyen çok diye rahatlıyorum. Daha önce hassas bir kurumun stratejik bir pozisyonu için güvenlik soruşturmam yapılmıştı, o bile 2 ayda bitmişti bu bitmiyor. Benim zaten soruşturmam yapıldı ilk çağrılanlardan olurum diyordum, sona kaldım. Ense karartmak istemem ama bayramdan sonraya kaldık sanırım.
-
Guvenlik sorusturmasinda nelere bakiliyor ki bu kadar uzun suruyor
-
Akademi başkanı Tuğgeneral HÜSEYİN KURTOĞLU'na mı ulaşsak toplu bir şekilde ne yapsak. Yoksa bu gidişle bayramdan sonraya kalır bu iş.
-
@sifu bende tam tersi sırf ankara dışı ikamet ediyorum diye daha çok endişe ediyorum
-
@vikings2018
Sizin ikamet neresiydi? Ve aynı ikametten başlayanlar var mı? -
@smash55 ben açıkçası öyle olduğunu düşünmüyorum niye oyalasinlarki amaç ne olabilir yani demek ki emniyet uzatıyor işte
-
@sifu antalya.duyamdim daha burdan başlayan.
-
@vikings2018 yalnız değilsin ben de Ankara dışı aranmayanlardanim ben de Adana ikamet
Bugün benim bölümden bir arkadaşımı aradılar o yüzden açıkçası olumsuz düşünmüyorum sizler de ayni şekil olumsuz düşünmeyin derim -
@jansen aranan arkadasınız hangi unvan ve il acaba?
-
İnsanın arayası gelmiyor ya
-
@ersn aynn hocam benimde arayasım gelmiyor ayda bir soruyordum zaten ondan da vazgeçtim çünkü arayınca daha çok moralim bozuluyor ne yazık ki
-
arkadaşlar ilk mülakat yapıldığı zaman benim aklımda olan açıklanma tarihi eylül -kasım arasıydı çünkü 2016 kasım da verilen ilanın mülakatları 2017 yılının bahsettiğim aylarında açıklanmış ;sonra 3-4 ay gibi bir süre söylediler hepimize görevliler bende 15 temmuz darbesi yaşanan üzücü olaylar nedeni ile bir önceki uzun sürdü herhalde bizimki erken biter belki diye düşündüm ancak aynı yere geldi
-
sanırım beklentimizi düşürüp bir süre başka şeylere odaklansak hepimiz için iyi olacak çünkü aynı anda bitmiycek yine hepimizin belki en son biten kasımı bile bulabilir bu yazdıklarımı karamsarlığa düşürmek için değil ne kadar gecikse de olumsuz düşünmeyelinim diye yazıyorum
-
Sırf istifa edip gidecem diye 6 aydır işimede odaklanamadım çok şükür çalışıyorum yoksa nasıl vakit geçecekti düşünemiyorum Allah herkese sabır versin
-
@ersn
bi de benim gibi istifa edenler var. Bu kadar uzun süreceğini hiç tahmin etmedim mayıs gibi başlarız diyordum günler geçmiyor. Yine de nihayetinde başlayacağız bu bile güzel. -
@vikings2018
Soruşturmanızın sonucu olumsuz olsaydı size çoktan tebligat gelirdi atamanız yapılmamıştır diye. Sizin soruşturma da devam ediyordur. Emniyetin performansına göre. -
@sifu haklisiniz hocam dogru
-
@sifu Hocam sorusturmalari sadece eminiyet mi yürütüyormus
-
@er-tuğrul
Emniyet, mit ve valilik soruşturuyor normalde 3 form veriliyordu biz 4 form vermiştik burada kurum kendi de bir araştırma yapıyor sanırım. Personel temini aradığımda 3 formunuz gelmiş biri gelmemiş demişti o da emniyetten.