Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@sifu emniyetten daha erken gelmesi gerekmiyor mu anlayamadim siz ankara da veya benzer yogunlukta bir yerde yasiyorsaniz belki dogaldir
-
@er-tuğrul
Ankara’da yaşıyorum hocam. Benim bildiğim normalde emniyetin erken bitmesiydi şaşırdım. -
@sifu belkide sadece emniyet yurutuyordur belki de en kapsamlisidir
-
Jandarma suem eğitim sürecindeyken haftasonu sınavlara gitmeye izin veriliyor mu bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
Bugün bir bilgi alan yada aranan oldu mu ?
-
@gv uzun zamandır aranan yok sanırım. Bazı arkadaşlarımız işe başlamışken bizim hala bekliyor olmamız çok ilginç.
-
@the_arga_ dün bir.arkadaşım arandi soruşturması bitti
-
@jansen hangi il ve ünvan
-
@ersn Ankara dışı hizmetli
-
Günaydın arkadaşlar dün ankara ikametgahlı bir arkadaş aradı emniyetten bir tanıdığına sormuş ismini soruşturmaları kuruma gönderdik demiş bizimkide gönderilmiş olabilir diye düşündüm
-
@ersn aradınız mi söz gönderilmiş mi?
-
@vikings2018 yok aramadım o arkadaş ankara ikametgah bizimde gönderilmiş olabilir diye düşündüm
-
Bizde mi emniyete sorsak
Gerci bakalim o arkadasinizi personel temin arayacak mi -
Ben geçen hafta aramıştım emniyet geldi miti bekliyoruz demişti benim için
-
@vhkici sizin ankara dışıydı yanlış hatırlamıyorsam. başka birisine de emniyet gelmedi demişlerdi ikamet ankara olanlardan diye hatırlıyorum. farklı farklı kurumlardan eksik evrak bekleniyor demek ki. kimisinin emniyet kimisinin mit
-
Ya ama haftanin 4. Gunu oldu hic mi kimse aranmadi hayret ediyorum artik
Belkide hangi kurumsa bu mit, emniyet,jandarma
Yapacaklari cok basit bir islem kaldi yapsalar aninda hallolucak ama keyfine mi bekletiyorlar ihmal mi ediyorlar artik anlamiyorum ya
Bayramdan once baslamayi oyle cok istiyorum mi maddi manevi
Ama istek ve beklemeler umurlarinda degil yetkililerin . -
@ank-sivilmemur normalde sorusturmalarin 60 gun icinde bitmesi gerekiyor yonetmelige gore hadi gec baslandi su oldu bu oldu 90 gun desek gene bitmis olmasi lazim. Bazi seyler devlet politikasidir herkese denmiyor iste. Bilsek elbette iyi olur ama bilemiyoruz
-
@er-tuğrul evet hayirlisi olsun ne diyim bu kadar bekledik yakindir insallah
-
Merhaba arkadaşlar, ikametim ankara uzman 1 yaklaşık 30 saniye önce aradım darısı bekleyenlerin başına tez zamanda inşallah.
-
@zncr aradiniz mi arandiniz mi