Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Bugün aranırmıyız acaba?
-
inşallah
-
@yasemince onay süresi için bisey dediler mi ?onaydan sonra tekrar mi arayacaklar biz mi soracağız bilgi aldınız mi acaba
-
@gv sizin de ankara vhki idi yanlış hatırlamıyorsam, arandınız mı?
-
Aradım konuştum. Yaklaşık 70 civarı kişinin güvenlik sorulturmasının geldiğini 33 kişinin de tamamlandığını ama daha gelmediğini söylediler. Benim hala gelmemiş. Önümüzdeki haftayı bekleyin dediler.
-
@daffodil bunların hepsi ankara mı acaba? bir de bu 70+33 yeniler mi yoksa önceden arananları mı kastediyor?
-
gelen herkesi aramışlar mı arıyorlar mıymış bir açıklama yaptılar mı acaba arıyorum ama meşgul
-
@daffodil
Aynı cevabı ben de aldım. Beklemeye devam -
@daffodil bur hafta 10 gün bekleyin dediler banada
-
@gv önümüzdeki hafta arayın onaylanorsa başlarsınız engec iki hafta içinde başlarsınız dedi
-
@062506aa sanırım ankara ama yanlış bilgi vermek istemem
-
@joker aramayla ilgili bişey demediler.
-
@joker ulasabildiniz mi
Bende tekrar mi arasam -
@ank-sivilmemur aramadım hocam diğerleri ile aynı cevabı alırım bitse zaten ararlar diye düşündüm ama içimde rahat değil arayıncada moralim bozuluyor ararsam yazarım mutlaka
-
açıkçası aramalar konusunda bir güvensizlik var içimde ;iş sadece emniyette değil sanki ordaki arkadaşlar da hemen aramıyor biteni sanırım gün sonuna doğru veya hafta içinde arıyorlar sanırım ayrıca onay ve başlama konusunda herkese farklı cvplar verilmesi kafamı bulandırdı
-
@ank-sivilmemur aradım hocam 5 kez meşguldü son ikisinde çaldı ama açmadılar
-
arkadaşlar ulaşabilen olursa kaç kişi kaldığı konusunda bilgi alabilirse çok iyi olur en azından aranan oldukça kaç kişi kalmışız görürüz vermek istemezlerse de kendileri uğraşıcak yine herkes arıycak ayrıca isim sormuyoruz tahmini sayı soruyoruz 5 ayı geçti mülakattan zaten 8 ay rahat geçti bu kadar bilgiyi hak ediyoruz bence
-
@joker kaç kişi kaldi diye sorunca. bilgi veremeyiz diyorlar.
-
Misafirhanede kalan arkadaşlar.. Misafirhane nerde tam olarak? Birde günün her saati giriş yapılıyor mu? Gece gelsek alırlar mı?
-
@062506aa aranmadim evet ankara vhki