Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
bayramdan önce aransak bari
-
Ses seda yok yine..
-
herhangi bir bilgi alabilen oldu mu dün bugün. burası da çok sessizleşti. bu da iyice moralini bozuyor insanın. konusan çağrılanlar gidiyor birer birer.
-
@062506aa sessizce izliyorum.çağırılan olcak mo diye
(o)-(o) -
Arayıp aynı cevabı alıp moralimi bozmak istemiyorum. Bekliyoruz mecburen.
-
@the_arga_ aynen oyle bende aramak istemiyorum
-
merhabalar ben memur 5 asıl 3 tüm bugün kuruma feragat dilekçesi gönderdim başka bir kuruma gitmek istediğim için hangi arkadaş gelecekse hayırlı uğurlu olsun sizlerde İnşallah en kısa zamanda gorevinize başlarsınız hepinize bol şans arkadaşlar
-
Merhaba arkadaşlar Uzman 3 ikametgah Ankara an itibari ile arandım, darısı aranmayan arkadaşlara olsun.
-
@ankara0658 öncelikle hayırlı olsun. acaba soruşturmanız bitti diye mi aradılar yoksa onay süreci de tamam tebligat gönderildi diye mi aradılar?
-
@062506aa tayin dairesine onay için
dosyayı göndermek -
@ankara0658 ilk defa arandiniz degil mi
Hayirli olsun -
ankara ikametgahlı asil memur olarak şimdi arandım. bayramdan sonra onaylandı mı diye arayın dediler onay sürecini sorunca. inşallah eylül başı mesai yapılır.
-
@ank-sivilmemur sağolun evet ilk defa arandım.
-
Uzman3 ankara biraz önce arandım darısı tüm bekleyenlere olsun.
-
Arkadaşlar uzman 3- 4. yedegim bugün aradılar beni çok şükür, belgelerim onaya gonderilecekmis bayramdan sonra da tebligat gelirmiş:))
-
@dilaram hayırlı olsun
-
@ankara0658 teşekkür ederim:))
-
@daffodil Hayırlı olsun, 70 civarı kişinin güvenlik soruşturmasının geldiği 33 kişinin daha beklendiği söylenmişti,siz hangi gruptaydınız öğrenmiş mıydınız?
-
Arkadaşlar çok şükür aradilar. Ankara ikamet vhki. Darısı diger aranmayan arkadaslara
-
Aranan arkadaşlar daha önce arayıp durumunuzu öğrenmiş mıydınız?Soruşturmaları gelen 70civarı bi grup vardı o grup içinde mıydınız?