Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@vikings2018 sağolun hocam ,ben aradım 10 kez fln açmadılar
-
Arkadaşlar biz görevimize başladık şükür bir toplantı yapıldı 100kisiye yakın kişinin daha bitmedigini söylediler. Bizim birliğe 6 kişi alınacaktı 3u halen gelmedi normal karşılıyorlar bir sıkıntı olduğunu dusunmuyorlar tahmini bayramdan sonra herkes gelmiş olur denildi. Başka da emir komuta var amir memur ilişkisi var ama internette yazılanlar kadar korkutucu değil.
-
@reyhanqw merhaba mühendis1 miydiniz?
-
@reyhanqw demek yarısı bitmemiş daha.
-
@reyhanqw cok teşekkür ederiz. çağırılan ise baslayanlar genellikle buraya uğramıyor . ayrıca teşekkürler.
-
@reyhanqw başlayan biri olduğunuz halde bizi düşünüp buraya yazmanız ince bir düşünce çok teşekkürler
-
@reyhanqw tesekkurler bilgi verdiginiz icin. Biz baslayinca da bir toplanti olucak mi acaba
-
@reyhanqw teşekkürler, biz aranmayanlari sevindiren bir haber oldu
-
@reyhanqw
Sağolun, verdiğiniz bilgiler ferahlattı. -
@ehmzede evet siz?
-
Rica ederim hepimiz bu yollardan gectik, geciyoruz en kısa zamanda gelmeniz dileğiyle
-
@reyhanqw evet ben de mühendis1im güvenlik soruşturmasını bekliyorum, sorun olmazsa birkaç sorum olacaktı malum insan merak ediyor iş ortamı ve çalışma koşulları nasıl bizim birim için? Yapacağımız işler nelerdir? Bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum
-
@reyhanqw siz baslayali kac gun oldu
-
@ehmzede size özelden mesaj attım bakarmisiniz
-
@ank-sivilmemur 26 temmuzda başlamıştım toplantiyi soranlar olmus herkes gelince bir toplantı daha yapilcacakmis genel anlamda konulardan bahsedildi giyim kuşam konuşma tarzı gibi
-
@reyhanqw hmm anladim kot falan giyiyormus bayan arkadaslar oyle denmisti
Yinede uyarildi demekki
Rutbesini bilmedigimiz askerlere hitap seklimiz ne olacakmis mesela -
@ank-sivilmemur kot tarzı giymek yasak. Amirinizse o kişi komutanım, amiriniz değilse başçavuşum albayım vs..denilecekmiş.rütbeler zamanla öğrenelir çok da takilmazlar sanırım
-
@fatihdor anladim tesekkurler
Maas konusu kesinlesti mi acaba -
aranan var mı arkadaşlar
-
Bayramdan once baslamak yalan oldu. Aranmadik bile hala. Arandiktan sonra da 2 hafta onay.