Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@mh0182 Ben Vhki 4.yedek olarak 2 agustosta aranmıştım onay bekliyorum
-
@gv evet aradim bi kac kere farkli saatlerde ama acmadilar
-
@hüdee hayırlı olsun tebrikler
-
Merhaba arkadaşlar, ben farklı bir kurum için bekliyorum. Size sağlık raporunuzla ilgili bir şey soracaktım. Raporunuzda sadece "Devlet memuru olur" ibaresi mi istendi yoksa "TSK da devlet memuru olur" ibaresi mi? Kadın adayların Kadın doğum kliniğine de muayene olması gerektiği ile ilgili bir bilgi verildi mi sizlere? Özellikle işe başlayan arkadaşlardan bununla ilgili sorun yaşayan var mı
-
@endmuh15 TSK'da memur olur olarak baktıkları için kadın doğum da vardı poliklinikler içerisinde.
-
@nil anladım, cevabınız için teşekkür ederim
-
@endmuh15 hocam ben martta aldim raporu devlet memuru olur yaziyordu o kadar da fazla takıntılı olmayın. Rahat olun bende de aynı paranoya vardı
-
@nötrino teşekkürler, doğru söylüyorsunuz da süreç çok uzun olunca bir de net bilgilere ulaşamayınca paranoya bitmiyor hiç. MSB için bekliyorum ben de, jandarma ile yakın zamanlarda yapıldı sayılır mülakatları. Bizim de aramalar göreve başlamalar başlasa artık keşke.
-
Hic aranmayan bizler yarin aranir miyiz ki..
-
@ank-sivilmemur işe baslarim diye 6 ay once 3 ay ertemeli telefon aldım yarın 4. taksidini yarin ödeyecem.ins onumzdeki ayı peder beye odetmeyiz amin.
-
@vikings2018 insallah hocam biz planlar yaptik cok oncesinde baslariz diye ama hayirlisi boyleymis diyelim ne diyelim
-
merhabalar vhki 55 alımında yedek kaça sıra geldi bilgisi olan varmı acaba
-
@srt yedek 4 um arandim demisti bi arkadas
-
Atamalar onaylanmış mi arayan oldumu bugun
-
@ank-sivilmemur evet ama arkadaş çağırılalı uzun süre olmuş belki sonraki yedeklerede sıra gelir bekliyoruz bakalım
-
@yasemince evet ben aradım bugün, onaylanmış şükürler olsun pazartesi başlayacağım inşallah tebligatı beklemenize gerek yok dediler.
-
Merhaba atamalar onaylanmış Ankara'da olanlar Pazartesi iş başı yapabilecek (tebligatı beklemek istemeyenler icin) saat 8.00 de mesai başlıyormuş, bir belge getirmem gerekli mi diye sordum nüfus cüzdanı ile gelmeniz yeterli dediler . Bence arayıp durumunuzu ogrenmenizde fayda var numara hemen düşüyor. Numarayı buraya ekliyorum 03124981083, sevgiler :))
-
@dilaram Ben de bu numarayı aradım şimdi benimkisi de onaylanmış hayırlı olsun size de
-
@nil teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun, Pazartesi tanışırız inş:))
-
@dilaram tanışırız tabi,bu arada yanınızda diploma fotokopiniz de olsun başlayan bi arkadaş öyle yazmıştı.