Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@nil hatirlattiginiz iyi oldu, getiririm
-
Bizmkisi hala devam bu nasıl iş arkadaş
-
@ersn aradınız mı kurumu?
-
@dilaram 464 86 70 i aradım ben bir bayan çıktı gelmedi dedi acaba sizin de bayan mi açtı telefonu verdiğiniz numarayı mi arasam
-
@ersn bizim evrakları masanın arkasına düşürdüler arada kaynayaıp gittik herhalde
-
@gv Dilara arkadaşın yazdığı numarayı aradım bayan çıktı telefona.
-
@vikings2018 bana da öyle geliyor sinir oldum ya ne soruşturmaymış arkadaş bitmedi bir türlü
-
@dilaram evet aradım tc nin ilk 6 hanesini istedi devam dedi
-
@sifu siz onay durumunu sordunuz mu aynı zamanda güvenlik sorusturmamiz bitmişti sanırım
-
Az önce aradım arkadaşlar olumlu olarak sonuçlanmış. Telefondaki arkadaş önümüzdeki hafta bilgilendirecez sizi dedi . Onayı mı beklicez acaba
-
@gv evet kadın memur çıkıyor, ama aynı kişiler mi bilemem
-
@ersn sıkmayın canınızı asilsiniz eninde sonunda cagrilacaksiniz, Eylülde eğitim var diye duydum aranmaniz eli kulagindadir:)
-
@vhkici siz haftaya arayın onlar onaylandı diye dönüş yapmıyorlar, durumunuzu öğrenin sürekli arayarak.
-
Simdi aradimm guvenli sorusturmam olumluymus
-
@vikings2018 @ersn ve diğer aranmayan arkadaşlar, az önce aradım devam ettiğini söyledi ve siz son kısımdasınız dedi. Kısım kısım alıyorlarmış demek ki. Dosyanız gelir gelmez sizi arayacaz dedi.
-
@the_arga_ insallah bu guzel haberlerin başlangıcı olur.teşekkür ederim
-
@ehmzede evet bende aradım onaylanmış alan ne sizin
-
@vhkici onlar aramadı mı bitti diye
-
Onay gelmis pzts basla dediler çok şükür. Darısı diger arkadaalarin başına inşallah
-
@ersn hayır ben aradım güvenlik soruşturmasını sordum olumlu diye söylediler sadece