Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu valla benim çok kötü oldu mulakatim soruları bilme konusunda da berbatti değil yedek olmak başarısız yazmamasi için dua ediyorum
-
@calii hic belli olmuyor hocam. Biz dua edelim de degisir belki sonuc. Rabbim nasip edecekse yuksek puan alirsin ama nasip degilse de bi bahane engel hep olur.
-
@ebruuu Allah büyük
-
Anladığım kadarıyla komisyondan komisyona mülakat soruları ve tepkileri değişkenlik gösteriyor, kimisi iyi geçtiğini düşünürken kimisi cevap veremedim diye üzülüyor, kimisine de bildiği yerden sorular gelmiş cevap vermede sıkıntı çekmemiş, işte bu şanstır, kaderdir ve eleyecek olan en büyük kıstastır, ben nasip diyorum artık inşallah en hayırlısı başımıza gelir :))
-
@dilaram sorulan soruları bilip çok iyi geçen mulakatlarmdan bile elendiğim için soruları bilmemem çok koymadı bu seferde bilemeyip elenirim:D size tavırları nasıldı arkadaşlar komisyonların 3. Komisyon varmı aranizda
-
@calii hocam olacağına varır her şey , sıkmayın canınızı , ben uzman 3 için 1. komisyonda mülakata girdim, ciddi bir ortam tabi vardı ama somurtkan değillerdi, yüzleri gülüyordu, en azından benimle muaattap olanlar öyleydi, diğer konuşmayan üyeleri daha ciddi buldum, sakin kalmaya çalıştım elimden geleni yaptım
-
Bugun açıklanır mı ne dersiniz.
-
@onurrr, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Bugun açıklanır mı ne dersiniz.
Ben yarın ogleden sonra açıklanacagını düsünüyorum.son dakikada yani
-
Yarınada razıyız hocam Açıklanasın belirsizlik daha kötü.Birde arkdaşlar kazandık diyelim inşallah,bu sağlık olayı nasıl oluyor bilgisi olan varmı.yani bir subay alımı gbi mi kontrol ediliyor nedir olayı bilginz var mı
-
Uyumayın kalkın
-
@onurrr var mı listede adın ? :))
-
Ben göremedim nerede sonuc
-
Arkdşlar şaka yaptım hakkınızı helal edin ama vala bunaldım ya ne zaman açıklanacak hiç mi tanıdıgı olan yok şu kurumda ya
-
@onurrr elim ayağım titredi bu ne biçim şaka Allah aşkına ya bunaldiysaniz çıkın bir hava alın zaten millet stresli hey Allahım ya
-
@calii hocam özür dilerim tamam haklısnız.Kusura bakmayın.
-
@onurrr çok tepki vermişim k.bakma sende abarttim ama heyecan yaptım bir an titreme geldi
-
Bu gün yine bişiler çıkmayacak gibi
Bekleyeceğiz -
Mulakatların bitiminin üzerinden bir ay geçmedikçe açıklanmasını beklememeli bence.
-
Arkdşlar sağlık olayı nasıl olacak bu konuda bilgnz fikrinz var mı
-
Liste mi yayinlanacak yoksa TC ile bakıp başarılı başarısız mı yazacak