Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@keynezyenciii okul veriyor hocam. Ahmet yesevi uni. Mezunuysaniz e devletten aliniyormus. Gazi üni. mezunuysaniz verirlerse ben aliyim hocam sizin yerinize
-
@ebruuu e devlete baktım yalnız o üniv var Allah razı olsun Ankara değil hocam . Bi arkadaşa verilir mi direk vekalet vermeden ?
-
@keynezyenciii, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@ebruuu e devlete baktım yalnız o üniv var Allah razı olsun Ankara değil hocam . Bi arkadaşa verilir mi direk vekalet vermeden ?
Vekaletsiz vereceklerini sanmıyorum. Vekalet yazıp faks gönderin bence arkadaşınıza.
-
@kyhn vekalette çok ücret istiyor noter bir mülakat için bunca ise de girilmezki altı üstü not döküm belgesi . Neyse yarın okulu arayacam inşallah bişey yaparlar
-
@keynezyenciii, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@kyhn vekalette çok ücret istiyor noter bir mülakat için bunca ise de girilmezki altı üstü not döküm belgesi . Neyse yarın okulu arayacam inşallah bişey yaparlar
Aynen size ait transkripti kim ne yapcaksa sanki o kadar ugrastiriyorlar. Insallah yapabilirsiniz.
-
@keynezyenciii nolcak hocam elimizden gelse.
-
@ebruuu hocam arasan okulu bir arkadaşa yada postaya verirmi acaba yada mailime atsalar. sertifikam kayıp maalesef şuan çok stres oldum
-
@keynezyenciii benimde elimde transkriptim yoktu okul öğrenci işlerini aradım mezun olduğum için bir arkadaşım yerime alabilir dediler ben de bir arkadaşımdan rica ettim aldı benim için, siz de öyle yapın isterseniz, vekaletsiz arkadaşa transkript veriyorlar ya da bazı üniversiteler mezun arkadaşlara transkripti direkt postalayabiliyor, en iyisi öğrenci işlerini arayın her türlü alırsınız sıkıntı yapmayın
-
@dilaram aradım hocam postaya verecek çok şükür tesekkurler
-
merhaba, 5 ocakta memur(1) için mülakata gireceğim. muhtar nüfus cüzdanı fotokopisi onaylamak yerine nüfus cüzdanı sureti verdi. sorun olur mu yoksa illa fotokopi onayı için bastırayım mı?
-
@pilingov ben de aynı şekilde yaptım. bastırmama rağmen muhtar hiçbir şekilde fotokopiyi onaylamadı. bir sorun olmayacağını düşünüyorum çünkü kanunen aynı şey. kimlik fotokopisi ile nufus cuzdanı sureti birebir aynı.
-
@aslı1 bazıları biraz zorlayarak onaylı fotokopi almış, bence de sorun çıkmaması lazım, sonuçta aslı da yanımızda olacak. ama insan tedirgin oluyor böyle saçma sapan bir nedenle geri çevrilir miyim diye.
-
@pilingov sorun olacagini hiç sanmıyorum, kanunen ikisi aynı şey, nufus kayıt örneğinde foto da var, nufus cuzdanindan hicbir farki yok, rahat olun bence..
-
Mülakata giren yok mu aramizda biri baska bi yerde cok rahat gecti demis baska bilgi yok.
-
Bugün hangi unvan icin mulakat vardi arkadaslar bilen var mi? Uygulama sinavina alinin oldu mu bugün? Hicbir yerde bilgi niye yok
-
@aslı1 ben burdayim Uygulama sinavina girdim cok kolaydi arkadaslar. Muhendis 5 ten girdim. Katilim cok azdi. Sinavda hic teknik soru sormadilar almayacaklar mi diye dusunmeye basladim. Coguna teknik sorular gelmis
-
@aslı1 memurlar nette muhendis girmis soruyoruz ama daha cevap alamadik ortam rahatti sorular kolaydi falan yazmis
-
Hocam müthişsin eyvallah. @kyhn
-
@ebruuu uygulama sinavi testmiydi nasildi mulakatta ne gibi seyler sordular
-
@ebruuu cok tesekkurler cevap icin Uygulamali sinav test mi oldu? Kac soru vardi acaba