Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@mhmt38 benim de hocam
-
@esrateacher hocam keşke birimiz önce girseydik:) bir hocamız inşallah önce girer bizimle de tecrübesini paylaşır diye ümit ediyorum
-
@mhmt38 evet ya egitim uzmanligi icin diger forumlarda da sordum yardimlasmak istemiyorlar pek nedense.Ben de gircem diyip ortadan kayboluyorlar.
-
@esrateacher kesinlikle haklısınız hocam, inşallah hayırlısı olur. Paylaşan olursa da Allah razı olsun 13 kişi için 130 kişi hepsi aynı günde değildir herhalde:) iyi çalışmalar size hocam başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun
-
@mhmt38 tesekkurler sizin de Allah yardimciniz olsun nasipten ötesi yok:)
-
@esrateacher aynen öyle hocam:)
-
Vhki için yazılı sınav PC mi olur ? 4001 sonuçta herkes alanına çalışamaz ki yani herkese ortak soru sorulacak
-
@keynezyenciii ben de uzman (3) o da 4001, eğer yaparlarsa pc diye düşünüyorum
-
Bir yerde muhendis 20 soru klasik demis 40 puanlik alaniyla ilgili soru varmis sorulara kolay demis mulakat 5 kisilik komisyonmus biri muhendismis
-
@esrateacher hocak benimde uzman 1 8 ocakta ben bişe soracaktim ilkokul ortaokul okul mezuniyet e yazdınız benim mezun olduğumda 8 yıllık ilkogretimdi ne yazacami bilmedim
-
@ebruuu klasik hic sormadilar degil mi size
-
@esrateacher yok hocam hepsi testi ve zorlayici soru yoktu
-
Ben kurtardim sonucu ne olur bilemiyorum ama Allah kolaylik versin size hepinize basarilar dilerim
-
@ebruuu ne kadar sürüyor zaman olarak
-
Uzman3 ve VHKİ'den mülakata girecek arkadaşlar el kaldırsın da fikir alışverişi yapalım. Ben başlayayım. Şahsi fikrim bize uygulama sınavı olmayacağı yönünde. Şayet olursa da temel bilgisayar soruları olur.
-
@fl5992 ilkokul ve ortaokul da ayni okulun adini yazdim hocam butun egitim uzmanlari 8 ocakta galiba
-
Hocam mülakata girerken bıyık traşı sıkıntı olurmu acaba
-
@the_arga_ ben de sizin gibi düşünüyorum, belli de olmaz ama
-
@esrateacher teşekkür ederim hocam bende öyle yapacam artık büyük ihtimal aynı gündür çok sürmez ins
-
@fl5992 5 dakika falan hocam . Hizli hizli aldilar bizi.