2017_2
-
@basol477 siz hangi fabrikadasınız hocam? Eksigimiz çok demissiniz iletinizde merak ettim
-
kapsül fabrikasındayım. şuan bizim ticaret biriminde dahi 3 kişi boş sandalye var. fabrikada ise daha fazla boş var. 2 kısı baska kurumu kazandı gıttı onların yerıne alım olcaktır. daha da var yanı
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2017_2
@karmin oldukça az kadro bekliyordum ama bu benim beklediğimin de altında oldu. Derinlemesine bir analiz yazısı çıkaracağım. Ama şöyle bir şeye ihtiyacım var. 82 civarı puanı olan bir arkadaşımız bölüm bölüm bir sıralama gönderebilir mi? Rica etsem!
82.4 benim hocam tek tek her bölümdeki siralamami istiyorsunuz
-
@keynezyenciii, içinde söyledi: 2017_2
@karmin oldukça az kadro bekliyordum ama bu benim beklediğimin de altında oldu. Derinlemesine bir analiz yazısı çıkaracağım. Ama şöyle bir şeye ihtiyacım var. 82 civarı puanı olan bir arkadaşımız bölüm bölüm bir sıralama gönderebilir mi? Rica etsem!
82.4 benim hocam tek tek her bölümdeki siralamami istiyorsunuz
hocam işletme sırasına ayrı, iktisat sırasına ayrı, maliye sırasına ayrı, kamu ve sbky sırasına ayrı, ulus ve sbui sırasına ayrı, çeko sırasına ayrı ve ekonometri sırasına ayrı bakmanız mümkünse bakabilir misiniz?
-
@keynezyenciii evet aşağıda @karmin in bahsettiği şekilde mümkünse hocam
-
@keynezyenciii evet aşağıda @karmin in bahsettiği şekilde mümkünse hocam
Hemen hocam biraz bekleticem bakiyorum
-
İktisat : 1117 ceko: 193 ekonometri :62 işletme :2623 uluslar :671 maliye 410 hele şükür
-
Benim sıralama bayağı kötüymüş ya hiç bakmamistim:D
-
Ama 2017/1 de bölümlere özel kadrolar da geldi, bazı bölümlerin düşmesine sebep oldu, şimdi uluslararası ilişkiler e kadro gelmemiş, diğer bölüm lere de 40 küsür kadro gelmiş, iktisat-işletme ağırlıklı kadrolar gelmiş, bu da etkili bir şey bence
-
Arkadaşlar sırası ile en fazla tercih yapabilecek koda ait bölümler:
4431 İşletme
4421 Iktisat
4459 ve 4503 Maliye ve Kamu eşit
4429 Çeko
4427 Ekonometri
4507 Ulus
Uluslararası ilişkiler bölümüne neredeyse hiç kadro vermemişler.B kadro alımları sözlüye kaldırmaya niyetliler belli ki. Belediyeler merkezi alımlara dönmüştü bu sayede sırf o ilde yaşamak için bazı belediyelerin zabıta memurluğu yüksek kapatıyordu. Son değişiklik ile belediyelere kendi personelini kendileri seçme hakkı verildi. Gerçekten bu gidişle kpps ye girmeyi kimseye önermemeye başlayacağım. Bu rakamlar komikten öte korkunç. En azından ptt alımları sonuçlansaydi puanlarda bariz bir düşme olacaktı.
İşletme ve iktisat mezunlarının 100 ün üzerinde tercih edebilecekleri kadro var. İşletmenin daha çok. Diğerleri için 50 ve altında kadro var. Çok derin ve güzel bir analiz çıkaracağım.
4001 kodu ile verilen kadro sayısı da sadece 15.
-
Antimülakat kardeş sen bilirsin bu işleri.89.514 ile 4001 den şansım var mi her yeri yazsam gelir mi...
-
@matik var hocam bir önceki atamada her yeri yazmadınız mı?
-
@keynezyenciii hocam merkezi alımla yerleşenleri düşerek hesaplama yaptınız dimi?
-
@antimülakat bu şekilde yaptım
![0_1510413307162_d1a4cbd3-ce8e-4bbe-a455-2c75aa6e3c6e-image.png](Yükleniyor 100%)
-
@antimülakat KPSS P3 82.80413 (MERKEZİ ATAMADA YERLEŞENLER SIRAYA DAHİL EDİLMESİN İŞARETLENDİ)
İŞLETME / İŞLETMECİLİK alan(lar)ında 2024.
KAMU YÖNETİMİ, SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ alan(lar)ında 951. sıradasınız
İKTİSAT alan(lar)ında 869. sıradasınız
MALİYE alan(lar)ında 381. Sıradasınız
MALİYE alan(lar)ında 254. Sıradasınız
ÇALIŞMA EKONOMİSİ, ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ, alan(lar)ında 128. sıradasınız
EKONOMETRİ alan(lar)ında 45. Sıradasınız
-
@antimülakat MALİYE >>> 254 olacak (381 MERKEZİ ATAMADA YERLEŞENLER SIRAYA DAHİL EDİLMESİN İŞARETLENmeden önceki hali)
-
KPSS 2017/2 İİBF ATAMALARI İÇİN YAPTIĞIMIZ ANALİZLER
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20172-iibf-kadro-ve-kontenjanlari
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20172-iibf-tercih-kontenjanlari-ve-taban-puan-analizi
-
2018 kpss yapılana kadar başka merkezi atama olacak mı?
-
@kartel06 2018/1 atamasi var son olarak
-
KPSS 2017/2 İİBF ATAMALARI İÇİN YAPTIĞIMIZ ANALİZLER
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20172-iibf-kadro-ve-kontenjanlari
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20172-iibf-tercih-kontenjanlari-ve-taban-puan-analizi
Bu atama için mi 83 altına düşmez dediniz hocam