2017_2
-
@ebruuu kesin mi
-
Antimülakat hocam bizede analizini beklioruz
4001 ne olur?
Bi de 2018 /1 kesin var mı
Varsa ne zaman
Teşekkürler -
@zavallı-kimyager tabiki toplamda 4 merkezi atamaya katilabiliyoruz. Tarihini bilmiyorum yayinlandi mi bakmadim ama haziran gibi olur genelde
-
Elbette 2018/1 ataması olacak. 4001 ile ilgili yorum yaptım hocam. 15 kişilik kontenjan var ne olur gerçekten tam olarak söylemek biraz zor. Ama sizin puanınız iyi diye düşünüyorum.
-
@keynezyenciii evet bu atama için öngörü olarak böyle bir sonuç çıkıyor ortaya.
-
@antimülakat hocam 89.514 puan 4001 için bişey demediniz. Önceki alımda daha iyi bir yer gelir diye tercih yapmamıştır
-
@matik hocam puanı yüksek olup da daha iyi yerler bekleyen sayısını bilmediğim için net bir şey söylemek istemiyorum. Kontenjan sadece 15 kişilik.
-
@antimülakat
Emeğinize sağlık.. -
@antimülakat tmm teşekkürler.4001 den tercih yapacaklar puanını yazarsa sevinirim
-
@matik gelmeyecek olsa da 85.7 puanla yazacagim
-
yerleşebilenler doğu batı demeden gitsinler arkadaslar nasılsa ilerde bir şekilde gelirler. hazirana çok kadro beklemeyin. zamanlar alımlar azalıyor. bunun sebebi de neredeyse kit kalmadı. bakanlıklar da özelleştirmelerden gelenlerle zaten doldu taştı onlar da kadro açmıyor. asker, polis, öğretmen ve sağlık personeli dışında diğerlerine kamuda fazla şans verilmeyecek.
-
@burcuburcu daha iyi yerler gelir belki diye yazmamıştım normallde bir çok yer tutuyordu.
-
@matik hocam sen yerlesirsin buyuk ihtimalle bolum neydi sizin ?
-
@matik bu alımda yerleşirsiniz Allah izin verirse.
-
@ebruuu inşallah hepimiz yerleşiriz.bölüm matematik
-
@matik hocam olur insaAllah puaniniz cok iyi cunkü.
-
İşletme mezunuyum 85 puanla bu alımda bi yere atanabilme ihtimalim nedir sizce arkadaşlar
-
@kullanıcıadi her yeri yazarsanız şansınız var. Sıralamalar nasıldı?
-
@burcuburcu işletme alanında 844
-
@kullanıcıadi, içinde söyledi: 2017_2
@burcuburcu işletme alanında 844
Atanirsin hocam şehir secsende atanirsin merak etme