Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
bddk bankacılık alanı uzman yardımcığı açıklanmamış. murakıplıkta da zaten sayı dolmamış 625 kişi giriyor 75 eksik.
-
@arya, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
bddk bankacılık alanı uzman yardımcığı açıklanmamış. murakıplıkta da zaten sayı dolmamış 625 kişi giriyor 75 eksik.
Liste vardı sonradan kaldırdılar.
-
@wickselll iyi o zaman gelir yakında:)
-
Adamı paranoyak yapacaklar kaldırdılar listeyi
-
@wickselll bende bakıyorum bakıyorum yok sizde mi bankacılık alanına başvurdunuz?
-
Murakıplığa p28 81,5 puanla başvurdum. Geldi mi yani:)
-
@arya, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@wickselll bende bakıyorum bakıyorum yok sizde mi bankacılık alanına başvurdunuz?
Evet hocam,şimdi açıldı liste her şey yolunda
-
@ordinal-fayda, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Murakıplığa p28 81,5 puanla başvurdum. Geldi mi yani:)
Geldi hocam,hayırlı olsun
-
Murakıplığa daha önce giren varsa pazar oturumu kaça kadar sürüyor ? Sınava giriş belgesinde yazmamışlar.
-
@jbsay bu sene değişiklik yapmışlar geçen sene herkes 2 gün giriyordu. yanlış hatırlamıyorsam son oturum ingilizceydi 2 de başlayı 3 bucuk 4 gibi bitmişti bu sene nasıl bilemiyorum?
-
@wickselll evet açılmış sağolun baya bir file var 59 eksik:)
-
bddk uzman yard. için işletme kısmı ayrı bir oturum şeklinde mi olacak arkadaşlar
-
Önceden giren varsa oturumlara dağılan ders başlıklarını sıralayabilir mi ????
-
@ilkhedefsgk ilanda konular kısmında c ve ç diye muhasebe ile işletmeyi ayırmışlardı. ayrı oturum şeklinde olur büyük ihtimalle
-
Atatürkten ytü davutpasa ya nasi gideriz arkadaşlar?
-
millet guy beklerken az bir puanla acaba gelirmi derken bddk kazandı :D:D çok değişik işler oluyor bu sene oltayı güzel atan balığı tutar
-
@shady1 metroyla çok yakın tek vesaitle gidersiniz
-
@gerha, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
İçimden bir ses murakiplikgin kontenjanı dolmayacak diyor bazi senelerde de olmuş bu kontenjan dolmama olayı .zaten sınava başvuranların yarıdan fazlası sınava gitmiyor
ahahahah ben zaten yazmıştım böyle olacağını dolmamış resmen kontenjan
-
Arkadaşlar geçen sene murakıplıkta iktisat ve maliye biraradaydı.Rica etsem soruları hatırlayan yazabilir mi ?
-
Arkadaşlar ben de bddk uzman yardımcılığının geçmiş yıllardaki hukuk ve maliye sorularını istesem diğer bddk sayfasında murakıplık soruları paylaşılmış hep