Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Bilişim bitti denilip açıklanmıyorsa heralde bekletilip hepsi beraber açıklanacak
-
@snali en başindan hepsi birlikte açıklanır dört ayı bulur demisti zaten kurum calisanlari ama insanlar neden birbirinin kafasini bulandirmaya calisiyor anlayamiyorum.
-
İlk mülakattan itibaren 4 ay sayarsak iyi de en son girenlerden sonra 4 ay sayarsak sıkıntı
-
Sgk'dan elendik umudumuz burası kaldı bankacılık uzmanlık ne zaman açıklanır en geç? Ramazan ayından önce gelme ihtimali var mı? @keynesinabv
-
@paretowilfredo üstad sizin bilginiz var mı mülakat sonuçları hakkında?
-
@paretowilfredo @keynesinabv bi cevap vereydiniz
-
@hagi, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@paretowilfredo @keynesinabv bi cevap vereydiniz
Zinhar vermezler
-
@antireferans versinler ya niye verilmiyor. böyle bi kurumun mülakat süreçleri üzerinden tam 2.5 ay geçti hala ses seda yok. forum da canlı olmayınca kimse bizi takmaz oldu
-
@hagi, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@antireferans versinler ya niye verilmiyor. böyle bi kurumun mülakat süreçleri üzerinden tam 2.5 ay geçti hala ses seda yok. forum da canlı olmayınca kimse bizi takmaz oldu
Adamlar bnm takip ettigim kadariyla son bir yildir duyum falan alamiyorlar
-
Bu arada bi onceki 4 ay sonunda aciklanmisti
-
@antireferans yani illa bi duyum olur, gvs devam ediyor falan denilir. öyle ya da böyle bi süre söylenebilir. 4 ay gibi bi süre olacaksa bayramdan sonra anca açıklanır ama bence o kadar beklememeliyiz.
-
@hagi dostum bilişim gvs si geldi açıklanmıyor murakıplık için gvs devam ediyor hukuk için bitmiş Yani hepsini toptan açıklanacak fiği bir durum var Ramazan sonu olur
-
@antireferans yani illa bi duyum olur, gvs devam ediyor falan denilir. öyle ya da böyle bi süre söylenebilir. 4 ay gibi bi süre olacaksa bayramdan sonra anca açıklanır ama bence o kadar beklememeliyiz.
Gvs ler icin 3 ay koy zaten kafadan en az
-
@keynesinabv bankacılık uzmanlığı için de bilgi var mı hocam? ben de ramazan sonu gibi tahmin ediyorum ama belki de o kadar beklemeyiz. bizim için yakın zamanda bi yoklama yapabilir misiniz tekrardan?
-
@antireferans gvs forumlarını verdik zaten hocam. onlar yapılıyor şu anda.
-
@antireferans gvs forumlarını verdik zaten hocam. onlar yapılıyor şu anda.
Tamam iste toplamda 4 ay suruyo bunun 3 ayi zaten gvs den kaynaklaniyo demek istedim.
-
@antireferans he pardon hocam ben yanlış anladım..
-
Aboooovvvv, eli kulağından teeee ramazana mı sürgün olduk :(:( ramazan ne zamandı baktınız mı, haziranın kaçı ?
-
@keynesinabv hocam bu hafta bi sordurabilir misin ne durumda sonuçlar? Özellikle bankacılık uzman yardımcılığı için de bakarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz haberler için.
-
Keynes bddk başlık cemaati kaldı üstüne iyi mi valla sonuçlar açıklanana kadar çekeceģin var, bu başlık hayatta bırakmaz paçanı :):):):):):)