Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Pardon kilavuz ayni degilmis 2017/1 ile. Orada tr den ing ye ve ing den tr ye diye belirtmis
-
@soulofnight o zaman kılavuzda ne yazıyorsa o olacak demek bu, eğer geçen seneki kılavuzla aynı değilse
-
@accosator insallah sasirtmazlar hocam. Siz girmis miydiniz oncekine?
-
@soulofnight Hayır girmedim ama şaşırtmazlar bence
-
Merhabalar, arasak acaba taban puan ogrenebilir miyiz ona gore hareket etsek ?
-
İnş. 3-4 gün kala açıklamazlar listeyi. Çok sıkıntı yaratıyor. Girdik mi girmedik mi görelim ona göre ayarlayalım kendimizi. Sürekli arayıp baskı uygulamak bir işe yarar mı şüpheliyim.
-
Ne zaman açıklanır ki ? Şehir dışından geliyorum kalacak yer ayarlamam lazım ona göre
-
@thorstein-veblen sınavın yapılacağı hafta içi açıklanır
-
@kazm yani 11 inden sonra
-
Bu hafta içi açıklanması en erken perşembe cuma olur ama büyük ihtimalle gelecek hafta açıklanacak. Geçmiş yıllarda son 4 gün kala vesaire açıklanmış
-
@kazm sınavı hep İTÜ de mi yapmışlar ona göre kalacak yer ayırt ettireceğim ben de
-
Gecen sene ilk defa istanbul daydi sinav sanirim ondan önceki sinavlari ankara daydi..bu son gunler kala aciklayan listeleri bir tek bddk sanirim sinav tek gun olsa yine tamam diyecegim de iki gun olunca yer ayarlamak gerekiyor disardan gelecekler icin hic dusunmuyorlar mi acaba
-
@nameless aslinda kuruma bu durumu anlatabiliriz en azindan taban puani söyleseler o da yeter. Arayan kisi sayisi fazla olursa ciddiye alabilirler. Sahsen aramayi düşünüyorum
-
@shady1 ben cevap vereceklerini sanmıyorum, listeler yayımlanınca görürsünüz derler.
-
@shady1 ben de yarın arıyacagim da bakalim insallah işe yarar.. simdiden aciklarlarsa cok iyi olur puani sinirda olan arkadaslarda nasilsa gelmeyecek diyerek son gunlere birakiyor calismayi bu sefer gelince yetistiremiyip masraf olmasin boşa diyerek de yine gelemeyen sinava cok oluyor ondan ne kadar erken aciklarlarsa o kadar iyi
-
@accosator hiçbir şey yapmamaktan iyidir
-
sınavlarda her konudan soru geldiği ancak alternatifli sorular olduğu şeklinde bir bilgim var doğru mudur?
-
@soulofnight son yapılan sınavda alternatifli sorular yoktu. Ayrıca her dersten soru geleceğine dair bir zorunluluk da yok. İcra ıflas ve Anayasa hukukundan soru gelmedi mesela
-
@erkan son yapılan sınavda alternatifli sorular vardı bilmeden konuşmayın. 7 sorudan 5ini seçip cevaplayınız şeklindeydi.
-
@hayallervmy öyle bişey olsaydı 20 puanlık ıstatistik sorusunu esgeçerdim. Üslubunuza dikkat edin. Murakıplık için diyorum bunu. Öteki alanları bilmiyorum