Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@duryy, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@snali 27 kişi alınacak ve 27 kişi sınavı geçmiş. 10 kişi anca alırlar heralde.
Hocam bankacılık alanından 10 kişi alınacaktı.Yani bu 27 kişiden 10 tanesi alınacak eksiltmezlerse.
-
hukukçuların da başı kel değil ama neyse.....açıklanır inşallah bu hafta:)
-
Ben beklediğim gibi kazanamadım ancak İngilizce ve Hukuk alanlarında iyi not vermişler bana. İktisatta beklediğimden çok düşük vermişler. Seneye girecek arkadaşlar için fikir oluşabilir.
-
İngilizceden harcanmışım yine
-
Arkadaşlar hayırlısı ile mülakata kalmışım. Mülakat davet yazısı maili gelen var mı? Bir de mülakat hakkında bilgisi olan var mı? Geçmiş senelerde girenlerden yardımcı olan olursa sevinirim.
-
@alicnplt94 bana da davetiye geldi bankacılık uzman yardımcılığı için bir günde 13 kişi girdiğine göre mülakat baya bir uzun sürecek gözüküyor.
-
Murakkıplık mülakatı bugün başladı sanırım. Girenler bilgi verebilir mi acaba mülakat hakkında?
-
Hiç kimse yazmamış
-
Hukuk alani aciklandi
-
Sayfayı yenilemeye kalmadan aradılar ilk defa mulakata hak kazandigim icin ozel hissettim
-
@soulofnight beni de aradılar az önce, güvenlik formunu doldurun mülakat günü getirin dediler di mi size de, yanlış duymadım,gerçi arar sorarım tekrar
-
@accosator evet hocam, bir de ruhsattan bahsettiler ama tam anlayamadım yoldaydım aslı mı fotokopisi mi biliyor musunuz?
-
@soulofnight bana aslı dediler
-
@accosator fotokopi kelimesi vs hiç geçmedi
-
Gvs formumu bi tane mi düzenleyip götürüyoruz?
-
Mulakata giren hic kimse yok mu bu grupta?
-
Bddk uzman yardımcılığını bekleyen var mı aramızda?
-
Arkadaşlar sanırım mülakkatta sınavda yapılamayan sorular üzerinden soru gelebilirmiş burada yazılanlara göre, bankacılık uzman yardımcılığı sınavında neler sorulmuştu ben hiçbir şey hatırlamıyorum neredeyse, özellikle hukuktan, hatırlayanlar varsa paylaşabilir mi?
-
@kafakafka Kardeşim kusura bakma. Ben sınava girdiğim için geç açıklandı. Girip de açıklanan sonucum yok resmen
-
@kafakafka Daha doğrusu açıklanmadı.