Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@bobsinclair saģol cevap için
-
Yazılı sonuçları açıklanmayan bir grup kaldı di mi? Onların mülakatlarının bitmesini de bekleyeceğiz o zaman
-
@accosator bddk uzman yardımcılığı açıklanmadı henüz
-
-
@waitforit bir kiyim da burda
-
En son grup 7 Mart tarihinde giriyor, o zaman bundan bi önceki mülakatı baz alırsak 7 marttan 4 ay sonra mı açıklanacak yani ölme eşeğim ölme. . .
-
@shady1 İngilizceden bırakmışlar yoksa güle oynaya içerdeydim beeee
-
Shady bundan önceki mülakata girmiş miydin, geç mi açıklamışlardı?
-
@accosator ben girmedim de arkadasim girdi 4 ay dedikleri kadar var hocam
-
@shady1 yapma yaaa shady'cım:(
-
-
@shady1 içerden adami olan arkadaslar bi zahmet ögrenebiliyorlar mı kimlere guvndlik soruşturmasi yapildığını
-
@soulofnight valla benim yok
-
@soulofnight mülakatta kafalarında üç liste oluyor. Ne yaparsa yapsın alınacaklar Ne yaparsa yapsın alınmayacaklar ve kaderi elinde olanlar diye. Mülakatlardan sonra alınacak kişilere güvenlik soruşturması yapılıyor fakat geçen sene yaklaşık 4-5 ay gibi süreçte alımı açıkladıklarında bu komisyonun başındaki kilitle konuştuğumda ben biliyorum kimler kazandı hatta bize kalsa biz tamamız ama yukardan hala inceleme yapılıyor demişti sebebi de en çok ihraç olan ddkların başında bddk nın olması korkarak yaklaşıyorlar. Mülakatın üzerinden minimum 3 ay geçmeden beklemeyin hocam.
-
@keynesinabv o zaman iki gruba mı soruşturma yapılıyor, kaderi kendi elinde olanlara ve kesin alınacaklara?
-
@keynesinabv adil bir mülakat değerlendirmesi ve etkili bir güvenlik soruşturması olacaksa 3 ay beklenir tabi.
-
Mülakatta masada ve karşımızda 5 kişilik komisyona kendininizi tanıtmaktayız ardından güncel alana ait sorular gelmekte (cari açık, kredi mevduat oranı vb.), sorunun soruyu açtığı tanım sorup onu diğer alanlara bağlayan bir şekilde ilerliyor. İşletmeci iseniz her kısımda konu harici de olsa gelebilir ama bddk uzmanlıkta hepsi İşletme bile olabilir. Sınavdakinden daha çok çalışın bence.
Ben yazılanlardan Komisyonu zorlayıcı ve stres seviyesinin arttığı mülakatlardan birini yapar diye düşündüm ama başka bir karara vardım. Bilmenizi istiyorlar, mülakat kitaplarındaki veya KPSS kitaplarındaki gibi değil. Normal ders kitaplarındaki gibi yani o yüzden doktoralı olanlar alınıyor ve tartışmalı konular soruluyor.
Maalesef tek konu ya da sadece tek 4 dersle ilgilenmediğimiz için de daha önce çalıştığımızı mülakat heyecanıyla da hatırlayamadığımız zaman hoşlarına gitmiyor.
Bilemiyorum şu her soruya cevap verebilen arkadaşlar biraz çalışma düzenini anlatsa keşke.
BDDK uzmanlıkta hukuk, maliye ve muhasebe hiç soru gelmedi ama işte biz de onlara çalışıyoruz. O zaman işletmeye mülakat öncesi ciddi bir ağırlık vermek lazım.
Sizi mülakat öncesi aldıkları toplantı salonunda diğer insanlarla çok iyi sohbetler yapılıyor. Oradaki arkadaşlarım inşallah kazanırız.
-
Yabancı dil sorulmuyor.
-
@waitforit İngilizce ve bddk (şema, işleri) sorulmadı ama sorulan olmuş. Yanlış yönlendirmeyim.
-
Murakıplık için mülakat 1 ay oldu var mı bir gelişme referansı aranan vs