Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@wickselll ben murakıplık, uzmanlıktan hep yüksek kapatıyor diye hatırlıyorum.
-
@burcuburcu Bende buna güvenerek 85.6 ile uzmanlığı tercih edeceğim sanırım.
-
Arkadaşlar başvuruyu onayladıktan sonra tekrar girip bilgilerimi kontrol etmek istedim ama direkt fotoğraf yükleme kısmı olan bölüm 4 e girdi.Önce ki bölümlere gitmek için bir seçenekte göremedim.Nasıl kontrol ediyoruz önce ki bölümleri?
-
arkadaslar muhakkak sorulmustur ing cok iyi degil bankacilik uzmn yard. basvurucm siralam 370lerde gelme ihtimali varmi 200 kisiyi cagirck
-
@wickselll fotoğrafın altında birinci sayfadan itibaren doldurduğumuz sayfalar çıkıyor güncelle ve ilerle diye devam ediyor.
-
@hunat Bende o dediğiniz şuan çıkmıyor.Fotoğraflı kısımda ve diğer sayfaları göremiyorum.En altta başvuruyu onay ve kaydet butonu var sadece.
-
@wickselll hocam onaydan sonra degisiklik yaptırmadigi icin cikmiyo olabilir. Basvuru ciktisini almissinizdir ordan kontrol edin. yanlislik varsa bddk ile gorusmeniz gerek
-
@goodwill gelir hocam ancak ingilizcesiz sinavi geçemezsiniz. Yine de deneyin derim
-
@shady1 Yazdır kısmına tıklamadım hiç,onayladıktan sonra ana ekrana döndü.Kontrol etmek için girdim.Bir ara yazdıra tıkladım ama değişiklik yapamazsınız uyarısını görünce tıklamadım.
-
@shady1 Hatta başvuru durumu sorgulaması yapınca henüz dilekçeyi yazdırmadığınız için değişiklik yapabilirsiniz ibaresi var.
-
@wickselll o zaman bilmiyorum
-
@wickselll bence kurumla görüşün. Dilekçeyi yazdırana kadar değişiklik yapma hakkınız var sonuçta
-
@hunat Sistemde bir sorun olduğunu umarak sabaha bırakacağım Olmazsa sabah ararım artık.Teşekkürler arkadaşlar.
-
@burcuburcu 5,5 demek 2800 ek ders demek. O da çok çok istisnai bi durum.taş çatlasa 4 bin alıyor en yüksek alan
-
@gencfenerli ek ders bin tl civarı nöbet parası dahil ama şimdi haftasonu kursu diye bir şey çıkardılar 5 bin TL üzerinde para alıyorlar.
-
@kartel06 hocam hafta sonu okula gitmek zorunda, hafta sonu çalışır bir de özel ders verirse tabi ki kazansın artık en az 10000. Siz de şirkete denetim ve yönetim hariç ortak olun ne bileyim memuriyette yasak olan hariç kazanç getiren bir şeyler yapın hatta işinizi yapın siz de ek olarak çalıştığınız için ek zamanda para alırsınız. Normalde öğretmenlerin maaşı az sonuçta.
-
@impressiveunit haftasonu kursu memuriyette yasak değil ki sonuçta parayı yine devlet ödüyor.
-
@burcuburcu zaten şirkete ortak olmak da yasak değil. Dediğim bu, eğer çok çalışan varsa alıyor parasını. O normal maaş sayılmaz.
-
@impressiveunit bddk gibi kurumlara girenler de zaten haftasonu çalışıyor ancak hiç bir ad altında ücret ödenemez şeklinde madde var yasada.
-
@burcuburcu demeyin hocam valla sormadım da, yani ben B kadro dışında hayallerimi yaşayamayacağım o zaman. Hafta sonu benim diyordum. Ben biraz daha araştırayım.