Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Arkadaslar bisey daniscm gecen sene 82 ile kapatan sıralama ya gore yani 6 binlerde bu sene 78 aldim bende 6binlerdeym basvurabilirmyim yani dusuk puanim ama bi sormk istdm
-
@paisse basvurun deneyin sansinizi hocam
-
@mostramozic hocam x tarihine kadar askerlik yonunden sakincasi yoktur yaziyo ya o tarihi yaznan gerek
-
Arkadaşlar başvuru yapan oldumu ben başvuru sayfasını bulamadım
-
Ve bddk uzman yardımcılığı için basvuracam p20 85 siralamam 2515 gelme ihtimali nedir sizce
-
@fatoss21 https://ebulten.bddk.org.tr/IKSinav/IKSorgu.aspx
@hunat Eximbank için olan sayfalara da bakabilirsin. İşletme kısmı için İşletme KPSS kısmı Yönetim ve Organizasyon bir miktar İnsan Kaynakları ile Örgüt kısmını verse de malesef diğerlerinden okullara gidip fotokopi not bulmak veya yine açık öğretim kitapları lazım. Yalnız Stratejik Yönetim için bakılabilir: http://docplayer.biz.tr/748272-Stratejik-yonetim-ders-notlari-doc-dr-gurhan-uysal-ondokuz-mayis-universitesi-iibf-isletme-bolumu-samsun.html
Tek bir kaynak yok
İş ve Sosyal Güvenlik ise Akadro ve Çalışma Sorunları kitapları -
@impressiveunit teşekkür ederim hocam
-
@fatoss21 hocam tavsiye İşletmeyi sona bırakın, gelme ihtimali İstanbul dolayısıyla biraz var.
-
@impressiveunit teşekkür hocam
-
@impressiveunit çok teşekkür ederim
-
İçimden bir ses murakiplikgin kontenjanı dolmayacak diyor bazi senelerde de olmuş bu kontenjan dolmama olayı .zaten sınava başvuranların yarıdan fazlası sınava gitmiyor
-
Murakıplık kaçla kapatır ? Var mı tahmini olan ?en son alımda 83 le kapatmış ama 900 kişi çağırmışlar
-
@hunat puanların düşük sıralamaların düştüğü ve bddk nın coğrafi dezavantajları nedeniyle 83 ün de altını görebileceğini düşünüyorum hocam
-
Hata veriyor başvuru sayfası size de oluyor mu?
-
@kaymakam ben de ayni sekilde dusunuyorum Istanbul dezavantaj hocam sagolun
-
@kaymakam 83un altina dusmese de 83 84 bandi gibi geliyor
-
@kpssa34 ben simdi girdim basvuru yapiyorum hocam bi sorun yok
-
@hunat, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@kpssa34 ben simdi girdim basvuru yapiyorum hocam bi sorun yok
Derken unvan sectikten sonra teknik calisma yazisiyla hata verdi -
81 puanla murakıplık ihtimalim var mı?
-
Bu sınava girin ama mülakatta kadro ilan edilenden daha az alım olacak bilginiz olsun 8 kişi kadroya 2 kişi aldılar, neye göre....kime göre..... yoksa dayısı YÖK diye mi ?