Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@gencfenerli yazdırılıyor
-
@impressiveunit nerde reis? başvuru süresi içinde gerekli belgeleri göndermediğiniz için dikkate alınmamıştır diyo ??
-
uyarı şu şukilde : "UYARI : Sistemden yazdırılıp ilanda belirtilen süre içerisinde Kuruma ulaştırılması gereken Başvuru Dilekçeniz Kuruma ulaşmadığı için başvurunuz değerlendirmeye alınmamıştır."
-
@gencfenerli hocam onaylama yapmadınız o zaman, bizimki çıkıyordu. Hiç, bugün son sürede de yazdırmadı iseniz arayın kurumu ve mail atın. Sorun vardı falan bir şeyler de deyin gerekirse.
-
@gencfenerli onaylama yapmadığınızda başvuru dilekçesi zaten çıkmaz, kuruma yollanacak evrak da zaten başvuru dilekçesi, pzt günü bir arayın bence. Belki e postaniza dönmezler.
-
Evrağınızı postalamadınız mı?
-
onaylama yaptığımdan eminim hatta defalarca kontrol ettim onayı.Sadece çıktısını almadım.Şimdi de dediğim uyarıyı veriyo
-
Evrak 30 una kadar postalananiliyor ondan kaynaklı değildir ama onaylamamış olabilir arkadaş
-
@gencfenerli o zaman pazartesi arayın durumu anlatın, belki sistemden kaynaklıdır
-
başvuru sonunda Onayla/İlerle yazmıyor muydu ?? eğer başvuruyu onaylamamış olsam yukarıdaki uyarıyı vermez başka uyarı verirdi
-
@gencfenerli evet onayladıgınızda da zaten dilekçeniz çıkıyor, sizin dilekçeniz gelmiş miydi, zaten bugün saat 16 da bitti başvurular sadece evrak yollama 30 una kadar
-
dilekçeyi almadım yani daha süre var deyip pazartesi alıp yollayacaktım
-
Dilekçeniz ekrana düşmemiş idiyse siz onayladığınızı sanmış olabilirsiniz
-
Siz bi pzt günü arayın belki yardımcı olurlar bir şekilde
-
@eeengineer55 teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
-
Geçen sene gibi sınava bir kaç gün kala açıklamazlar listeleri inşallah bu gün basvuran arkadas var mı en azından başvuru sayını bilsek
-
Ben de başvurumu yaptım. Formu onayladım. Hatta dilekçemi de yazdırdım. Ancak daha 30 Kasım'a kadar süresi var diye yollamadım. Pazartesi yollarım dedim. Ben de aynı şekilde bu uyarıyı aldım.
UYARI : Sistemden yazdırılıp ilanda belirtilen süre içerisinde Kuruma ulaştırılması gereken Başvuru Dilekçeniz Kuruma ulaşmadığı için başvurunuz değerlendirmeye alınmamıştır.
Böyle başka sıkıntı yaşayan var mı? Yazdırıp göndermeyen ama hala böyle uyarı alanlar var mı?
-
@gencfenerli hocam keşke pdf olarak kaydetseydiniz sonra da çıktısını alırdınız zaten sistem başvuru süresi içinde yazdır demeyeni kabul etmiyor olabilir sonuçta başvurunun son aşaması o yazdır butonuna basmaktı
-
Ben başvuru yaptım ama dilekçeyi yazdıramıyorum şimdi. Acaba sitedeki bir sıkıntı mı. Başvuru süresinin bitmesiyle alakalı değildir inşallah.
-
@nameless başvuru süresi bitti ki dün