Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@maxmin 2 günde mi gitti yani ?
-
Ben sabah açılma saati civarı gider durumu da ifade ederim pttden başka bi şey için gönderdiğimde gün içinde varmıştı
-
84.74 1590 gelir mi arkadaşlar
-
@reagan hocam gelmez gibi görünüyor
-
@reagan murakıplık sınırdan gelebilir
-
BDDK uzmanlığı 87 puana gelir mi acaba
-
Murakıplık ve bankacılık uzmanlığı için puan öngörüsü var mı tecrübeli arkadaşlarımızdan?
-
@baumol evet hocam öyle oldu kik içinde pzt yollamıştım yarın verilcek inşallah daha verilmemiş sözde aps hepsi
-
Kurumda çalışanlar memnunlar mi acaba? Mesaisi çok oluyormuş gibi duydum.
-
@soulofnight kardeşim sen bu kuruma gir de gece gündüz mesai yap
-
@alicnplt94 sonunda ciddiye alıp cevap verne oldu:) sorun mesaiden çok memnuniyet ve ozel sektöre geçiste hangi kurumlarda ne tur pozisyinlarda avantajlıyız bddk yı aradim ölü gibi bezgin negatif enerjili cevap verdi bi uzman yardimcisi
-
@soulofnight özel sektöre geçişte bir sıkıntı yaşamazsınız vmy den daha çok piyasası var , kamuda olan özel ayağı en sağlam kurumlardan biri. Plaza memurluğu dedikleri olsa gerek çalışma şartları özel sektöre benzerlikler gösterebiliyor diye duydum ama net bilgim yok
-
@maxmin iş icabı yutdisi oluyor muymus biliyo musunuz?
-
@soulofnight yurtdışı görev yılda bir bilemediniz iki kez oluyor. Ancak kısa süreli ve bir toplantıya vs katılıp geri dönme şeklinde oluyor genelde.
-
@alicnplt94, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@soulofnight kardeşim sen bu kuruma gir de gece gündüz mesai yap
Mesai kavramının ne kadar onemli oldugunu bilmeniz gerek hocam. Surekli mesai yapilan bir iste calismayi kimse istemez . Ne kadar iyi iş olursa olsun
-
Arkadaşlar postanın ulaşıp ulaşmadığını öğrenebileceğimiz numara var mı?
-
@snc61 posta ile gönderirken size barkod numarası veriyorlar..ptt den sorgulama kısmına o numarayla girerseniz ulaşıp ulasmadığını tarihini her seyi görebilirsiniz orada
-
@nameless baktım da görünmedi kargomun gidip gitmediği bilmiyorum yani biraz şansa kaldım
-
Önümüzde ki hafta içi belli olur umarım.Eminim ki uzak şehirlerden gelecek olan ve puanı sınırda olan çok arkadaş var.
-
Arkadaşlar kurumun sitesinde başvuru yaptiğimiz o sekmeye tıklayıp istedigi bilgileri girdikten sonra 'Başvuru Durumu Sorgula' dediğinizde şöyle birşey çikicak karşiniza;
-
Başvuru Dilekçeniz Kuruma ulaşmış olup Kurum tarafından değerlendirilmektedir.
-
Yazılı sınava katılmaya hak kazananların listesi daha sonra açıklanacaktır.
Burdan postanız gitmiş mi gitmemiş mi ögrenebilirsiniz.
-