Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
başvuru dilekçesi tek sayfa bi şey mi ? sanırım geçmişten indirmeyi başardım
-
@gencfenerli evet valla bravo
-
@accosator oo çok şükür.bunun yanına başka belge olmayacak demi ? ( kpss sonuç belgesi,vesikalık foto,mezuniyet belgesi vs.)
-
@gencfenerli yok yok, gözün aydın
-
@gencfenerli belgeyi almissin ama kuyruğu yamuk kalmış
-
@shady1 ne dedin
-
@gencfenerli hocam tam olarak nasıl buldunuz geçmişten. Ben de onaylamıştım yazdırmayı sonraya bırakmıştım fakatbaşvuru süresi dolduğu için sanırım yazdırmayı da yapamadım eğer bir çözümü varsa çok mutlu olucam böyle bir sebepten giremezsem çok üzülücem gerçekten.
-
@bomm valla ben o başvurunun en son aşaması olan Onayla/İlerle kısmını onaylay ıp pc üzerine kaydetmiştim yazdırmak istediğimde uğraşmayayım tekrar diye.Şimdi o bağlantıya tıkladığımda Başvuru Ana Sayfa-Başvuru Dilekçesi Yazdır çıktı karşıma.o şekilde başvuru dilekçesine ulaştım
-
-
@gencfenerli anladım çok teşekkür ederim sizin için çok iyi bir şans olmuş mail attım ama yarın da mutlaka arayacağım umarım yardımcı olurlar
-
Sistemi tekrar açmışlar arkadaşlar benim gibi yazdırma aşamasında sıkıntı çeken varsa eğer artık yazdırabiliyormuşuz.
-
sınava girebilecekler tahminen ne zaman açıklanır? geçen senelerde nasıl oluyordu? 16 Aralık'ta olacak sınavdan bir hafta önce açıklamazlar umarım.
-
orada çalışan tanıdıkları olan var mı? özellikle yurtdışı yüksek lisansolayı nasıl ve tüm masrafları karşılayabiliyorlar mı aydınlatabilir misiniz?
-
@alicnplt94 en son sınavda 4 gün kala açıklamışlardı diye hatırlıyorum.
-
@evinsiz hadi ya öyleyse çok sıkıntı o zaman. Herkes istanbul'da yaşamıyor. İnsanlar ona göre bilet, konaklama vs. giderlerini en azından bi 10 gün önce açıklanırsa daha ucuza karşılayabilir. Sınava 2-3 gün kala açıklamak maddi, manevi zarar.
-
30undan sonra arasak soylemezler mi kaçla kapattigini
-
İstanbuldan göndereceğim kargoyu Perşembe 16.00 a kadar yetiştirirler mi ? Yarın göndericem çünkü.
-
@baumol Bende aynı durumdayım kargoya verme saatinize bağlı olarak aynı gün ulaşma imkanı da var
-
@snc61 Saat kaçta vermem lazım onun için ??
-
@baumol ben öğleden sonra vermiştim ertesi gün bile varmadı öbürgün vardı , istanbul içi yolladım