Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@caglacicek hocam nerden buldunuz kaynak paylasabilir misiniz bana da lazım hukuktan gireceğim.
-
@bankacıkız hocam sorular forumda onceki bddk başlığında ortalarda vardi simdi bulamadim. Ondan onceki sene ise surda var
http:/ /sorularlaiktisat. blogspot. com. tr/2015/10/bddk-murakipuzman-yardimciligi-sinavi.html?m=1 -
@soulofnight @bankacıkız ekran görüntüsü şeklinde var. Sadece pdf diye bir uyarı çıktı. Görselleri pdf haline getirdim yine de yükleyemedim. Yol gösterecek olan varsa belirtebilir nasıl atacağımı. Murakıplık sorularını burada geçen sınavdan açılan başlıktan ss almıştım zamanında. Bddk uzmanlık sorusunu başka yerden gelmişti bana
-
@caglacicek [0_1513030362611_Dfjşş.pdf](Yükleniyor 100%) [0_1513030370760_Hcşvivijj.pdf](Yükleniyor 100%)
-
@caglacicek burdan nasıl atılıyor ben de bilmiyorum... Özelden yazdım hocam ordan halledelik.
-
arkadaşlar sınavda çıkacak ingilizce paragraf sınavında paragraf nasıl olacak bir tahmininiz var mı. sıradan bir öyküyü hikayeyi falan mı çevirtecekler bize yoksa bankacılıkla ilgili akademik bir makalenin bir bölümünü mü çevirtirler. bu soru benim için önemli ona göre sınava gidip gitmeme kararı alacağım.
-
Daha önce sınavda sorulmuş ingilizce Metin elinde olan var mı acaba .
-
@shady1 teşekkür ederim keşke bu yıl yapılan sınav soruları olsa elimizde hiç olmazsa fazlasıyla Fransız kalmayız sınavda
-
Arkadaşlar cüzdan,akbil,kol saati vs şeyleri sınav salonuna alıyorlar mı yoksa ÖSYM sınavları gibi mi yapılıyor?
-
@wickselll aliyolar hocam
-
@shady1 sırt çantasını vs emanete bırakabiliyor muyuz üni. de peki
-
@accosator cantayi sinava almışlardi sorun cikarmiyo anlayisli bi kurum
-
@accosator gerek yok, telefon kapalı ve çanta varsa (dosya, cüzdan hocam bizim tabi) kapalı ve kenarda olsa yeter
-
atatürk havalimanından direk otobüs var mı YTÜ'ye ??
-
@gencfenerli sanırım metro var hocam m16 olması gerekiyordu emin değilim yine de teyit et.
-
Arkadaşlar BDDK dan mail gelecek denmişti bana gelmedi de . Gelmeyek mi gelen var mı ya da? Ayrıca sınav yönetmeliği hakkında Bilgisi olan var daha önce sınava girmiş olanlardan arkadaşlar bize açıklama yaparsa çok memnun kalırız
-
@bankacıkız mail 1 gün kala gelir herhalde
-
@impressiveunit geçen sene ben mail geldiğini hatırlamıyorum ayrıca kurumu aradım oturumlar hakkında bilgi veremiyoruz dediler.
-
@jarvis niye devlet sirri miymis allah allah. Gecen sene hesap makinesi getirin diye mail attilar sadece
-
@jarvis hocam geldi, SPK da arayınca bir-iki gün önce söylemişti oturumları. Bekleyelim belki Cuma gelir mailde ama evet oturumlar bilgisi gelmedi geçen sene.