Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@sbky91 bankacilik hukukta ;
Tuzel kisiliklerin sona erme sekilleri
Sozlesme serbestisi
Tanimlar vardi yapamadigim Ttk dan bir ilke durust resim ilkesi vardi
As lerde yonetim kurulunu anlatiniz vardi
Hatirlayabildiklerim bunlar -
@merimeri hocam çok teşekkürler, iki gündür dürüst resim ilkesini hatırlamaya çalışıyorum:)
-
@sbky91 rica ederim ne demek keske mulakata girenlerden de akis hakkinda bilgi edinebilsek ne guzel olur
-
@baumol al benden de o kadar ya sistemi biz yavaşlatıyoruz demek ki, neyse yalnız olmadığıma sevindim yaa
-
@merimeri bu sorular sınavda mı mülakatta mıydı hocam:)
-
@merimeri Merhaba
Bilişim alanı için söylüyorum aynı mı ilerler bilemiyorum , komisyonun tavrı genel anlamda güzel çok stres yapmazsınız , sorular için bir şey diyemeyeceğim.
İlk olarak kendinizden bahsediyorsunuz ailenizden neler yaptığınızdan daha sonra komisyon sınav kağıdınızı da göz önünde bulundurarak sorular soruyor. -
@soulofnight sinavda hocam
-
@snali anladim hocam cok tesekkurler
-
mülakata giren forumdaşlar ölü taklidi mi yapıyor nedendir bu suskunluk?:)
-
@soulofnight :):):):)
-
Bddk uzman yardımcılığını da açıklasalar keske
-
bir criminallawyer vardı ne sorsak cevaplardı, alıp başını gitti..... yerini aratıyorsun bil burada herkes bencil...(şiir gibi oldu ama biliyorum takip ediyorsun hala burayı diye)
-
Mülakata giren arkadaşlar, ben BDDK mülakatına kalmadım ancak görüyorum ve duyuyorum ki mülakata giren kimse mülakattan bahsetmiyormuş. Merak etmeyin tecrübelerinizi paylaşmanız sizi gerilere itmez. Sizinle ilgili kanaat az çok belli oldu. Bir adayın mülakatta soruları bilmesi veya bilmemesi o kadarda önemli değil. Önemli olan mülakat anındaki hal ve hareketleriniz.
Uzun lafın kısası mülakatınız nasıl geçti, komisyon kaç kişiydi, ortam nasıldı, ne tür sorular geldi bunları söylerseniz emin olun ileride pişman olmazsınız. Buradaki arkadaşlarınızın biraz da olsa içini rahatlatırsınız.
-
Önceki mülakat sonuçları 4 ay falan sürmüş galiba doğru mu? Öyleyse sıkıntı
-
@bobsinclair evet once guvenlik sorusturmasi yapılıyor. Onun bitmesinden sonra aciklaniyor.
-
@bobsinclair hadi yaaa, peki bütün grupların sonuçlarını beraber mi açıklamışlar yoksa yazılı sonuçları gibi kısım kısım mı?
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
@accosator valla bilmiyorum forumda geçen sınavın mülakat sonuçları ile giriş tarihini karsılastırdım 4ay falan çıktı . zaten 1 hafta aralıklarla oldu mülakatlar
-
@paca08 Merhaba Bddk bankacılık alanı mülakatına girdim sorularınıza elimden geldiğince cevap vereyim.
Komisyon biri başkan olmak üzere toplam 5 kişiydi, Başkan genel olarak kendinden bahsetmeni istiyor aileni soruyor yani özel hayatınla ilgili hersey sorabiliyor baban annen kardeşlerin okuyor mu çalışıyor mu nerede çalışıyor gibi sorular soruyor. Diğer 4 kişide alan soruların birer tane soru soruyorlar ve senin verdiği cevap üzerine tekrar o konu hakkında soru soruyorlar. Sorular çok zor değil bildiğiniz kpss soruları öyle özel bir soru sorulmadı. Komisyon çok pozitifte değildi çok negatifte -
@arya Teşekkür ederim cevabınız için. Hayırlısı neyse o olsun.