Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
İnşallah iş tatmini, para daha az önemli vb. sizde sürer. Uzun yıllar değişik ülkelerde çalışmış, tek kuruşa ihtiyacı olmayan, İstanbul ve Ankara hayatında hiçbir parasal değişiklik yaratmayacak biri olarak anlamadım bu pozitif motivasyonunuzu. Negatif halini (İç İşleri, İl Göç olmasın) anlamakla birlikte... Şu zamanda rahat, iş güvenliği olan bir iş olsun yeter o ayrı.
-
@keynesinabv türkiyede fetoculardan sonra itibarlı bir devlet kurumumu kaldı
-
@mertmert tamam o zaman ben bu muhteşem zeka gerektiren sorunuz ve düşüncenizin analitik boyutunu gördükten sonra düşündüm de haklısınız. Ben de bu sebepten vazgeçtim. Çok teşekkür ederim arkadaşım büyük oyunu görüp bozdunuz beni kurtardınız. İyi ki varsınız.
-
@keynesinabv feto zamanın da kurumların içi liyakatsız insanlarla doldu, şimdi de alırken ince eleyip sık dokuyorlar nitelikli pratik zekaya sahip insanları bulmaya çalışyorlar onu demek istedim zeka derken zekayimi demek istedin
-
Arkadaşlar sonuçların açıklanması bir ayı bulur di mi, ama iki ayı bulmaz sanırım?
-
Geçmiş yılların çıkmış çeviri metni var mı acaba ? Kurumun kendisiyle alakalı ingilizce metin mi veriyorlar acaba ? Örneğin Dış işleri bakanlığının çeviri metinleri bayağı ağır bir dilde. Acaba bu da onun gibi mi ?
-
@sayıştay Hayır ekonomiyle alakalı alakasız uzunlu kısalı 10 cümle vardı
-
arkadaşlar aklıma takıldı da şimdi bu sınava girmek için başka şehirlerden gelenler oldu hatta fazla sayıda bunlardan biri de benim.İstanbul'u hiç bilmiyordum ilk defa gittim,bilgim olmadığı için ve biraz da maddi durumdan dolayı İstanbul'da saçma sapan otellerde kaldık.İsim verecek olursam Aksaray'da bu oteller.Buranın pek iyi bi namı yok şimdi duyuyorum da .Bu durum güvenlik soruşturmalarında sıkıntı yaratır mı sizce ??
-
@gencfenerli yok hocam nolcak ya . Iyice paranoyak olduk
-
@shady1 valla öyle.Sormadan edemiyor insan
-
Ya bişey söyleyeceğim aslında ben bu sınavda soruların kolay oluşundan mülakatta kazanacakların belli olduğunu düşünüyorum, geçen alımda mıymıntı birini almışlardı... dedim gözü açık olunca sözlüde sorduğunuz tartışmalı soruyla yıldırma methodunu bu sefer yazılı da da sorarak uygulamışsınız.
-
@gencfenerli aynı şey benimde aklıma geldi kalınan otele kimle kalındığına vs bakılıp güvenlik soruşturmasında sıkıntı olma ihtmali ama yoktur heralde yuh
-
@gencfenerli odada tek kaldıysanız sorun olmaz, ancak karşı cinsten biri varsa işler karışıyor.
-
-
@aliveli niye karışsın kardeşim ya abartmayın kanunda yönetmelikte açık açık yazılmış nelere bakıldığı. ha sen randevu evi işletiyorsan bilemem ama öyle karşı cinsten birisiyle otelde kaldın diye güvenlik soruşturman olumsuz olamaz çünkü dayanağı yok maddede ki kurum böyle bir hata yaparsa verirsin mahkemeye genel konuşuyorum bu arada yanlış anlaşılmasın:)
-
@kazm ahlaka uygun olması bir kriter değil mi? Mahkemeye verir dönerim işine pek güvenmeyin.
-
yok odada tek kaldım.Ama otellerde yabancı sayısı çoktu
-
@aliveli hocam kız arkadaşla otelde kalmış olmak ahlaksız ise vah halimize o zaman bunu keşke en başta 657 nin ilgili maddesine ekleselermiş de yıllarca bu yola zaman emek para harcamasaydık? bunun ahlaksızlık olarak değerlendirileceğini sanmıyorum hocam ben yine de olmasın olmamalı...
-
@gencfenerli dostum yok hiçbir şey olmaz eğer maddi açıdan çekilen zorlukları göz önüne almayan bir kurum olsaydı öğlen öyle ya da böyle bir yemek dağıttılar bunu yapmazlardı iyi niyetle düşünüp hesap makinesinden suya kadar getirdiler bunlara takılmayacakları gibi maddi durum olarak bundan birkaç sene ya da seneler önce bizim gibi durumda olduklarını unutmayan insanlar. Ama sen tabi bir şeyler yapmışsan da bilemem
-
@keynesinabv yok karşı cins falan yok adam gibi girdim sınavıma ertesi gün geri döndüm.Evet BDDK çalışanları anlayışla karşılayacaktır da aslında ben bunu genel anlamda yapılacak güvenlik soruşturmaları için sormuştum.Neyse dediğiniz gibi bi şey olmaz umarım hakkımızda hayırlısı...