Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@maxmin sonrasinda bekletiyolar baya bi
-
@oguzhan24 bilişimciler sayıca az olduğu için heralde iyiymiş o zmn pek beklemicez
-
@shady1 yalnız kimseden ses çıkmıyor ilginçtir
-
@maxmin bu forumun cok genis bir takipci kitlesi var. Kurumlardan tut da adaylara onlarin ailesine ve akrabalarina kadar. Bunlarin bir çoğu gizli takipçi
-
@bizedemilololo Murakıplıkta hangi sınavlarda seçmeli cevap hakkı vardı ? Sadece ingilizcede mi yoksa diğerlerinde de var mıydı ?
-
@slutsky hiçbir oturumda seçmeli soru yoktu
-
bddk mülakat konusunda gayet hızlı sınav sonuçlarını açıkladıktan sonraki hafta hemen mülakatlara başlamıştı..mülakatlara alfabetik sıraya göre çağırmıştı..,puanları sisteme yüklüyorlar başarılı başarısız olan herkes kimlik bilgilerini girerek öğrenebiliyor..açıklama konusunda o kadar hızlı değil malesef geçen sene çok beklettiler..kaç ay umutla bekleyip sonuç olumsuz olunca yıkılmıştım..bu sene inş sözlüyü kazananları açıklayıp sonra soruşturmaları başlatır da olumsuz olanlar bizim gibi boşuna beklemez..
-
Sınavda uzman yardimcisi ve uzman gözetmenlere sordum, kurum iyi, özel sektöre geçisler az dedi. Maaşlar Istanbul sartlarina gore bu kadar azken neden bu kadar talep goruyor BDDK? Ben sahsen issiz oldugum icin her sinava başvuruyorum bddk ya da girdim ozel bi idealistliğim yok ama iibf li arkadaslar neden bddk spk rekabetten saşma düşüncesindeler ?
-
@shady1 peki forumda bahsedilen konu ne acaba ?
-
@slutsky secmeli soru uzmanliklarda vardi sanirim hocam onu konusuyolardi . Murakiplikta yoktu yani.
-
@soulofnight Türkiye’nin en elit üç kurumu merkez bddk ve spk olduğu için. Yeterince prestij veriyor maaş durumu da ilerleyen dönemde düzelecektir yaptıkları iş gerçekten önemli
-
@keynesinabv ankara için iyi ama istanbul şartları için gerçekten çok az olmadı kira yardımı lojman vs. bişeyler yapılması lazım ki daha nitelikli insanları kendine çekebilsin.
-
@soulofnight bazen iş tatmini o kadar yüksek oluyor ki 'yeter ki bu işi yapayım yarı aç yarı tok yaşarım' diyorsun Arkadaşın dediği gibi iş tatmini çok yüksek.
-
@jbsay bu dediğinizi yüksek iş tatminli bir BDDK lı dan da duydunuz mu acaba?:)
-
@soulofnight spk 'lı bir uzman yardımcısından duydum. Ayrıca bddk sınavında gözetmen murakıp yardımcısıydı ve o da işten çok memnun olduğunu kazanırsak güzel bir kariyerin beklediğini söylemişti.
-
@jbsay hadi inşallah. bi an önce açıklansa da önümüze baksak...
-
@keynesinabv hocam düşük maaştan kasıt nedir ? Kaç bine arkadaşlar düşük diyor
-
@muzlusut net 2017 ikinci altı ayı 4.300
-
4300 lira birçok Anadolu şehrinde gayet güzel bir rakam fakat İstanbul başka işin gerçeği.5 sene yaşadım İstanbul'da.Biraz yaşanabilir bir semtte ortalama bir evin kirası 2000 TL.Evden beklentinizi kısarak ve daha küçük tutarak 1500 TL'ye falan iner belki ama altı zor.Sadece evin(kira,fatura,diğer) aylık masrafı 2000-2500 civarı.Bu yüzden pek tercih edilmedi,arkadaşların korkusu da bundandır sanıyorum.Fakat arkadaşın söylediği gibi BDDK gibi önemli bir kurumun mensubu olmak buna katlanmaya değer diye düşünüyorum.
-
@wickselll burada da işte iş tatmini mi yoksa daha çok para mı gibi bir seçenek geliyor hepimizin önüne herkes kendisi için optimum olanı seçmeli bence yani küçük şehirde guy ya da bakanlıklarda müfettiş de olunabilir bddk da daha az miktarda harcanabilir gelirle çalışılabilir Yani biraz da bence kişisel olarak ne istediğimizle ilgili bir durum.