Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Kurumun Salı gününe bi takıntısı var bence ya da kurul toplantısı falan o gün yapılıyor olabilir. Sınavlar hep salı günü açıklandı mülakatlar da genelde salı günü oldu, bilişim sonuçları da salı günü açıklandı. Haftaya salı açıklanır diye düşünüyorum ama bir umut kendimi ikide bir siteye bakmaktan alamıyorum
-
Bende önümüzde ki hafta açıklanacağını düşünüyorum.3 ayı bulmuş olacağız.
-
Bugün de açıklanmadı
-
Bugün açıklanma ihtimali yok mu?
-
Arkadaşlar bddk mülakat sonucu bekleyip aynı zamanda Sgk 9. Promosyon Denetmen Yardımcılığını asil olarak kazanan var mı?
-
@conmaynard ben varim.
-
İçimden bi ses uzmanlıklar salı günü açıklanacak diyor. Hayırlısı ile şu süreç bitsin artık bu hafta.
-
Yeni hafta yeni umutlar.Bu hafta sonuçları alacağımıza inanıyorum.
-
@wickselll Arkadaslar herhangi duyumu olan var mı?
-
Duyumu olan paylaşsın, burayı duyumsuz bırakmayın dayanılmıyor
-
Ben aradim az once birkac tane guvenlik sorusturmasi kaldi onu bekliyoruz dedi hangi bolum oldugunu sordum ancak soylemedi
-
@asdfghasdfgh onların gelmesi gecikirse süreç uzar. Gvs ne zaman geleceği belli olmuyor.
-
@asdfghasdfgh bir kaç tane nasıl kalabiliyor topluca gidip gelmez mi böyle şeyler kurumlara?
-
@soulofnight gonderilmesinin topluca oldugunu biliyorum ama donus tamamlanani yolluyorlar diye biliyorum ki oyle gorunuyor soylenene gore
-
Iyi tarafindan Bakalim ha bitti ha biticek Yani
-
vallahi şu hafta bitsin şu bekleyiş başka bir şey istemiyorum.
-
Geldi meşhur salı günü
-
@wickselll geldi geldi de haberler gelmiyor
-
Gvs muhabbeti doğruysa bu hafta da açıklanması zor.
-
Arkadaşlar uzmanlık insan kaynaklarının elinde hepsi bitti geçen haftadan beri böyle. Murakıplık için bayrama kadar zamanı var geçmişte de söylediğim gibi.