Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Tükendik artık. Bu hafta açıklanmalı şu uzmanlıklar.
-
@soulofnight hocam gıcıklıkla ne alaka durum tespiti yaptım kötü yönünden bakarak olayın uzamasının hayatımıza etkisinden bahsettim .Cümle biraz açıklandı hissi vermiş sorry
-
@hagi bilişimden sonra murakıplık yapıldı sanırım sonrasında uzmanlık mı vardı ?
-
Bilişim,Murakıplık,Bankacılık uzmanlığı,arkasından hukuk ve BDDK gelmişti.
-
@bobsinclair2 yüzde 100 gıcıklığına yazdı demedim:) insanlar bddk sitesinden önce buraya baktığı için biraz daha dikkat etmek lazım.
-
@ösl murakkıplık en üst kadro olduğu için onu sona bırakacaklarını düşüyorum hocam.
-
Bence artık kurumu arayarak biraz sıkıştıralım. Bu hafta açıklanmalı.
-
Son zamanlarda kurumu arayan oldu mu?
-
Gvsler tamamlandıysa süreci bu kadar uzatmanın anlamı ne gerçekten anlamıyorum ya. SGK ömrümüzden 7 ay çaldı sıra geldi BDDK'ya herhalde. 3 ay oldu daha ne kadar uzatabilirsiniz. Açıklayın millet rahatlasın işte. Zaten kadroyu doldurmayacaksınız. Açıkladıktan sonra istediğiniz gibi süreci uzatın.
-
Dostlar bu böyle olmayacak. Ben diyorum ki yarın sabahtan hepimiz kurumu arayalım. Sıkıştıralım biraz. Kimse sorup soruşturmazsa adamlar da istediği gibi bekletir. Hiç yoktan en az 10 kişi bile arasak faydası olacaktır emin olun. Lütfen burada da sgk gibi davranmayalım. Gördünüz orada ne olduğunu 7 ay bekledik. En kötü aramayanlar mail bile atabilir.
Telefon numarası: 0(212) 214 50 91
Mail: sinav@bddk.org.tr -
@hagi hocam en kötü hattın fişini çekerler kurumlar böyledir. Güvenlik soruşturması bekleniyorsa zaten yapabilecekleri bir şey yok. Bana mülakat günü haziranı bulur demişti ik daki görevliler. Belki de bilişim haricinde herkesi topluca başlatmak istedikleri için bekletiyorlardır...
-
@soulofnight hocam açıklasınlar kazananlar bekler yine sıkıntı yok. bence ayrı ayrı alacaklar kadroları. ben arayıp sıkıştırma taraftarıyım böyle beklemek gerçekten can sıkmaya başladı artık.
-
@hagi hocam kitlesel olarak ararsanız kuruma karşı bi eylem teşviki olarak görebilirler, kendinizi ve yarın arayanları elettirmeyin bence:) buraya da yazmışsınız görürlerse sıkıntı olur... Tüm bu dediklerim sizi haklı olmadığınızı düşündüğüm için değil aksine çok haklısınız ancak devlet memuru olacaksanız bu süreci bir sınama olarak görün çünkü er geç hiyerarşiye boyun eğeceksiniz.
-
Bilişim umut olsun hepimize işlemleri biten açıklanıyor demekki, 3 aydan fazla zamani geride bıraktık çok birşey kalmadı diye umuyorum, sakin olalim en önemlisi sabırlı..
-
@soulofnight hocam ne eylemi ya şaka mı yapıyorsunuz. Sadece bilgi almak için arayalım diyorum. Kimse sormazsa etmezse süreç keyfiyete doğru yol alır. Kimseyi yakmaz böyle bir şey korkmaya gerek yok. Ben kurumu arayıp neden açıklamıyorsunuz elinizde bilerek bekletiyorsunuz diyelim demiyorum. Sadece ne zaman açıklanacak, ne kadar bekleriz gibi sorular yönelterek bilgi almaya çalışalım diyorum. Bu yüzden de kimse kimsenin memuriyetini yakmaz korkmayın.
Neyse beklemeye devam. Sabrediyoruz allah görüyor, umarım sonu selamet olur.
-
Yani şunu eylem olarak görmeniz beni şaşırttı. Böyle bi niyetim asla olmadı, olmaz da. Sadece bilgi alma niyetindeyiz. Az beklemedik ilanın gelmesini de düşünürsek 7 ayı geçen bir süreç oldu zaten. Bir iki telefon açarak bilgi almak istediğimizde de mazur görsünler. Senelerdir sabrediyoruz zaten. Allah dayanma gücü versin bize.
-
@hagi Bir tanıdığım burada sürecin yavaşlığıyla ilgili eleştirel paylaşımlarından dolayı bir banka sınavından elendi. Siz her gün bişeyler paylaşıyorsunuz illa ki dikkatlerini çekecektir. Eylem ya da hatırlatma, her neyse içinizde kalmasın hocam arayın tabi, isterseniz başka bir isimle aynı numarayı ya da ik nın başka bir dahilisini arayarak zorlayın bir şeyleri ama kurum bir kaç kişinin gvs si kaldı gerekçesiyle yine açıklamayı geciktirebilir. Ha bence akıllarında açıklayacakları bir dönem var o yüzden bi kaç kişnin gvs si kaldı diyip geçiştiriyorlar.
-
Dediğiniz gibi olsun.
-
@soulofnight bu arada arkadaşınız neler yazdı bilmiyorum ama emin olun burada yazılan hiçbir şey yanlış değil. Kurumu da eleştirdiğimiz yok sadece sürecin uzaması canımızı sıkıyor. Bunu da burada belirtiyoruz. Yoksa bekleriz hiç sıkıntı yok ama doğru bildiğimiz yazmaktan da eleneceğiz diye korkmayalım. Kötü bir şey demiyoruz burada.
-
@hagi sana katılıyorum kardeşim ama elden gelen birşey yok mecbur bekleyeceğiz kurumu saygı çerçevesinde elestirdikten sonra elenme nedeni olorak görülmesi bana da çok mantıklı gelmedi.