22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
Geçmiş olsun arkadaşlar
-
Var ya bana 2 ay daha verseler yine de yapamayacağım sorular vardı. İnsan acıyor kendine.
-
Sinav genel olarak kolay geldi bana ozellikle hukuk. Acikcasi calistigimdan mi kolaydi yoksa gercekten mi kolaydi kestiremiyorum.Siz ne dusunuyorsunuz.
-
Bence hukuk kolay iktisat orta maliye ise gerçekten zordu bana göre herkese geçmiş olsun yarın için başarılar
-
Sabahki oturumun bitmesini böyle bekledim.
-
Puam hesaplanması icin 1 ham puan kuralı bu sene de varmış. Bakalım bu sene sıralamalar nasıl olacak?
-
@buseneatanıyorum Sesli güldüm
-
@buseneatanıyorum bugun istatistik oturumunun bitmesini nasi bekliyceksin dostum bir saat ustelik, en uzun oturum.
Kamuda ulusta sorulari okuyoduk en azından, istatistikte onu da yapamıyoruz. Bugün carsi karisir
-
Arkadaşlar konuyla alakasız ama yardımcı olursanız sevinirim. Geçen Sene 90- 92 net kaç puan ve sıraya tekabül ediyordu?
-
@shady1
Uzay zaman bükülecek burada 1 saat ahiretteki 1000 saat gibi olacak -
@mbguy 70 gkgy ile 86 civarı ama bu yıl için pek bı şey ifade etmez.muhasebede kolay olursa ortalama netler 20 artar.
-
@uruk-hai bu yıl bi 90 puanı görmeyen rahat hareket edemez diyorsunuz yani Hocam
-
İnşallah muhasebe soruları maliye zorluğunda olur. Çok kasıntı olmasın da tabi çok kolay da olmasın. Bu yıl hukuk netleri tavan yapacak
-
Simdi ilanlarda 2017 ve 18 kpss puanini eş tutacaklar ama öyle degil iste bu sene sorulari daha kolay puanlar daha yuksek olacak. Sonucta da 17ler kayipta olacak.
Osym anketi var sanırım ais kisminda oradan , şu laf anlamayan ösym ye taleplerimizi bildirelim tekrar arkadaslar.
- Eminim ki herkes kitapcik toplama ve dagitma kısmında karmasa oldugunu ve sinavda bu kisimlar icin 10 dk gibi bi sure verilmesi gerektiğini düşünmektedir.
2)İstatistik çozmek zorunda olmayan adaylar 1 saat zorunlu olarak bekletilmesin.
-
@mbguy puanlar yüksek dereceler düşük gelir tahminen.ama birinci 155-160 net yaparsa 120 netle 85 alırız.
-
@uruk-hai 155-160 dediğiniz 4 dersin toplamı mı? Öyleyse 120 net demek her dersten ortalama 30 net demek 30 ar netle 85 puan alınırsa kpss defteri kapanır benim için
-
@rootofallevil vurgulamak istediğim birincinin kaç net yaptığı önemli puanlama da.birincinkac net yaparsa o 100 puan oluyor.ama asıl önemli olan siralama tabi
-
@uruk-hai hocam ne yaptınız? Öyle bir net yok.) öncekinden biraz daha oynar o kadar. Öyle 160 netler 150 netler pek mümkün değil.
-
Şahsen söylüyorum 160 neti cevap kağıdına bakıp bile yapamam. Teşekkürler.
-
@davetsiz :)) dogru soyluyorsun