TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı

KPSS A
    2018 kpss a grubu genel kültür genel yetenek
    213
    864
    172923
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      Fernando Reges @rintintin Son düzenleyen:

@rintintin Hayır denemedim

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • E
        emrah16 Yasaklı Son düzenleyen:

Hukuk ve maliyede son hafta konu tekrari yaptiktan sonra boyle her konuyu 20 30 soruda, bir dersi 60 70 soruda tamamen tekrar edecek cikmis sorular kitabi var mi ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • N
          Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Arkadaşlar pelikan monopol pegem yada murat dışında farklı deneme önerisi olan var mı? Murat çözüyorum şu an ..

R T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • C
            corleone Son düzenleyen:

Arkadaşlar Kamu Yönetimi için not var mı?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • R
              Rybczynski2 @Nahl Son düzenleyen:

@aroma Murat a başladım ben de Pegem e göre net düşüşü yaşadım siz de zorlandınız mı acaba

L N 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • L
                lucasinemmisi Yasaklı @Rybczynski2 Son düzenleyen:

@rybczynski2 murat rezalet otesi vallahi. Cok garip sorular var gayet normal dususun olmasi.
                Savasin muhasebesi
                Muradin komplesi
                Pelikanin da bir kismi
                sıkintili biraz.

R Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • N
                  Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @Rybczynski2 Son düzenleyen:

@rybczynski2 bende geçen yılın murat öğrencisydm. Ancak bu yıl dışardan denemesini alıp çözdüm ilk 3 de sıkıntı yok hocam.Sorun nedir sizce

• R
                    Rybczynski2 @lucasinemmisi Son düzenleyen:

@lucasinemmisi Savaşı bu sene çözmedim geçen sene çözmüştüm kitapçıklarda basım hataları çoktu o biraz konsantrasyon bozuyordu ama en son 10 denemenin ortalamasını almıştım KPSS de o civarda net yaptım.
                    Pelikan çözmedim hiç hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • N
                      Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @Rybczynski2 Son düzenleyen:

@rybczynski2 murata alışkanlık var acaba farklı bi yayın mi alsam diye sordum bende ancak muratın şu anki sıkıntısı son anayasa değişikliği alınmams olması bence

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • R
                        Rybczynski2 Son düzenleyen:

@aroma Hocam toplamda 10-15 civarı ayrıntı mı desem aşırı kasıntı mı desem tanımlamakta zorlandığım soru gözlemledim elbette bu benim eksikliğimden kaynaklanıyor olabilir.
                        Ortalama pegem netlerimden 10-15 net civarı düşüş yaşadım ilk 2 denemede o yüzden merak ettim bu kadar dalgalı olması normal mi diye

T İ 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • R
                          Rybczynski2 @Nahl Son düzenleyen:

@aroma monopol öneriliyor ama çözmediyseniz bi bakın yorumlara

• T
                            tudisiar @Rybczynski2 Son düzenleyen:

@rybczynski2 ben de muratın denemelerinde zorlandım özellikle hukukta. Pelikanla murat arasinda baya fark var netlerimde

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • R
                              Rybczynski2 @tudisiar Son düzenleyen:

@tudisiar Önceki sayfalarda da konuşulmuş ben yeni gördüm genel olarak bi zorlanma var galiba hocam

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • T
                                tudisiar @Rybczynski2 Son düzenleyen:

@rybczynski2 aynen murata kolay diyeni pek duymadım 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • İ
                                  İşsiziibfli @Rybczynski2 Son düzenleyen:

@rybczynski2 pegem de ortalama kaç net yapıyorsunuz hocam?

• Y
                                    yigido89 Hazine ve Maliye Bakanlığı @lucasinemmisi Son düzenleyen:

@lucasinemmisi sizin önerdiğiniz en iyi deneme hangisi hocam ozaman çözdükleriniz arasında ?

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Y
                                      yigido89 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

benim hocam, süvari, uzman kariyer, 657 yayınlarını çözenler yorum yaparsa sevinirim arkadaşlar özellikle benim hocam ve 657 yayınlarını övenler var sınav formatında diyorlar bilgilendirirseniz sevinirim.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • L
                                        lucasinemmisi Yasaklı @yigido89 Son düzenleyen:

@yigido89 valla hocam ben soyle yapiyorum: bu bahsi gecen denemeleri cozuyorum sacma soru gorur gormez ustumu cizip, ne demek, ne sormak istedigini anladiktan sonra zamandan dusuyorum. Cok da bilgim yok acikcasi ama piyasada baska da deneme yok cok fazla.

• L
                                          lucasinemmisi Yasaklı Son düzenleyen:

Haydi biraz rekabetle ortam şenlensin: Pelikan 2018 deneme 3 iktisattan 20 gorene seref sozu 1 adet pentel versatil kalem alacagim 🙂 yardirin (amac tamamiyle tesvik, kimseye ustunluk taslama amacim yoktur ya da birilerinin kalem icin bir seyler yapacagini iddia etmiyorum, elestirecekler bir adim geride kalsinlar)

1 kilici 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • 1
                                            1umut @lucasinemmisi Son düzenleyen:

@lucasinemmisi sizce pelikanin maliyesi nasil:) zorluk kolaylik??

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

L O 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 23 / 44
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti