22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
Selamın Aleyküm dostlar.
ÖSYM yeni sınav takvimini açıkladı. Bu yeni takvime göre KPSS 2018 yılında Yeni Başkan'ın deklarasyonu yönünde Ramazan dikkate alınarak Temmuz ayında gerçekleştirilecek.
Sınavın İlk Oturumu olan Genel Kültür - Genel Yetenek bölümü 22 Temmuz 2018 tarihinde, A Grubu Alan Bilgisi testi ise iki güne yayılarak; 28 ve 29 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Başvurular 10.05.2018 - 21.05.2018 tarihleri arasında yapılacak. Geç kalanlar içinse 06.06.2018 tarihinde başvuru yapılabilecek.
Sınav açıklanma tarihi ise; 31.08.2018 tarihi olarak duyruldu.
Hazırlık Yönergesi: http://forum.tercihiniyap.net/topic/72/kpss-a-grubu-hazırlık-yönergesi-yöntemler-kaynaklar-vs
Genel Kültür Genel Yetenek Hazırlık Yönergesi: http://forum.tercihiniyap.net/topic/1878/2018-kpss-b-grubu-hazırlık-platformu
Tüm KPSS A ve B Grubu derslerine çalışmak, nasıl çalışılmalı vs. sorularının yanıtlarını bulabileceğiniz Genel Yazı'mız : https://www.tercihiniyap.net/haber/2018-kpss-a-grubu-ve-kpss-b-grubu-hazirlik-maratonu-basliyor
Hepinize hayırlı ve uğurlu olsun.
-
Valla bence tüm adaylara yaradı dershaneye gidenlerin tekrar süreleri az kalıyordu mayıs da yaz başı rehavet getiriyordu çalişanlar için zaman arttı yani bence planlı ve isabetli bir karar olmuş. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun hepimize
-
Puansiz puansiz beklemenin verdigi huzne mi yanmaliyim, gec oldu daha iyi calisirim dusuncesiyle sevinmelimiyim...bu temmuz sonuna nasil bi yaklasim gostermeliyim bilemedim. Osym her zaman ilginclikleri seviyor
-
2017 puanı iyi olanlar için avantaj. Sınavın yapılacağı tarihe kadar puanı iyi olmayanlar çok sınav kaçıracak gibi. Geçen seneki tarihle arasında iki ay var resmen. Neyse yorum yok.
-
Bu durum 2017-KPSS A Grubundan ortalama ya da iyi puanlar alıp kurum sınavı bekleyenler açısından iyi oldu sanki ne dersin üstat doğru bir yorum olur mu bu dediğim @paretowilfredo
-
2018 için hazırlanmaya harıl harıl devam arkadaşlar
-
@peltzmen ben de iyi olmalı diye düşünmek istiyorum hocam
-
@paretowilfredo reis bu takvime göre 2017 vmy için bir umut doğdu diyebilir miyiz
-
@irmak sınav sonuçlarının da 1 ay sonra açıklanacağını göz önüne alırsak tahminimce Ağustos ayına kadar 2017 KPSS işimize yarayacak gibi duruyor hocam hakkımızda hayırlısı olsun artık
-
2017 puanlarının iki yıl geçerliliği devam değil mi? Bunla ilgili de düzenleme yapmadılar inş
-
Allah a şükürler olsun sonunda birileri müslüman bir ülkede yaşadığımızı hatırladı.gerçi müslümana farketmez yine tutması gerekir ancak bomboş 11 ay dururken ramazanda yapılması harbiden ilginç geliyordu. Hayırlı uğurlu olsun
-
@falanfilan, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
2017 puanlarının iki yıl geçerliliği devam değil mi? Bunla ilgili de düzenleme yapmadılar inş
Yok onlarin 2 yilda, 2018 yuksek puanlilar gelmeden sinava girmek istiyolar. ondan bu sevincleri
-
@maxmin Valla bence yetişmesi mümkün dostum. Ama süreci izlemek lazım yine de. Afaki konuşmak istemem.
-
@peltzmen Muhakkak dostum. Vakit kazanılmış oldu. O arada 2 sınav fazla açılsa kârdır.
-
Kimsenin ramazanı falan düşündüğü yok a dostlar,oycukları düşünüyorlar.kurum sınavlarını 2019 a yakın tarihe kaydırmak için.Bekliyeceğiz uzun bi süre daha anlaşılan.
-
Olay sadece oy max.
-
Bi abim partiden,Haziranda söylediği alım olmayacak dedi seçimler bekleniyormus inanmamıstım ilk başta son bi yıldır yaşadığım süreçten sonra haklıymış
-
İnşallah bu durum guy ilanının gelme süresini uzatmaz. Valla iyi mi oldu kötü mü oldu anlayamadım.
-
@paretowilfredo üstad bu sayıştay niye giremedi yine takvime? Bekle bekle bi hal olduk
-
@ff Durum aynı dostum. Planlama yapılmış durumda ama kurul kararı alınmadı henüz. Beklemedeyiz.