Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@murky işte asıl sıkıntı da burda baslıyo aslında kurumun personele ihtiyacı yokmus
-
@ecinar Çok enteresan eğer gerçekten öyleyse. Şimdi kaymakamlık mülakatını kazanan adam da bu mülakatı kazanır arkadaş, değişik durumlar söz konusu.
-
@ecinar hocam kurumun personele ihtiyaci olmasa neden alim yapsin ki ? Boyle bi zorunlulugu yok sonucta
-
@magduriibfli Ben Kurumun 30 kişi almak istediği lakin Maliye'den 10 kişilik bir izin çıktığını duymuştum. Çok şaşırdım açıkçası kaldı ki Kurumdan giden bir sürü Uzman Yardımcısı var nasıl ihtiyacı olmaz ki?
-
@magduriibfli kardeşim arkadas öyle söyledi ben kurumun iç yapısını tabiki biliyor değilim
-
@ecinar hocam alinmayin kendi aramizda konusuyoruz ben kikte islerin baya yogun oldugunu duymustum. O yuzden ihtiyac vardir diye dusunuyorum
-
Taşeronların kadroya alınmasından sonra kik in işlerinin yüzde 55 azaldığı haberlere çıkmıştı arkadaşlar
-
@wilfried %30 azaldığını söyediler kardeşim doğru yani söylediğin
-
@magduriibfli yok hocam alınmıyorum sadece duydugumu söyledim onun dışında bir bilgim yok bnmde
-
Kaymakamlığı kazanipta kaymakamlığı tercih edecek insanlar inşallah nihai listede yer almazlar. Birde ben listeleri karşılaştırırken kik mülakat listesinde olan sadece bir kişinin kazandığını görmüştüm ikimiymis sayı dikkatimden kaçmış demekki.
-
2016 yılında da tam olarak böyle olmuş. Mülakattan sonra önümüzdeki hafta açıklanacak demişler, açıklamamışlar sonra salı günü akşam 19.00'da açıklamışlar. Belli mi olur bu akşam bitirirler belki de.
-
Kurumun yönetmeliğine göre yedek liste de açıklamaları gerekiyor, lakin yönetmeliğe bakılırsa 3 günde sözlü sınav sonuçlarını da açıklıyorlardı Yedek mutlaka açıklamaları gerekir bence hakkaniyet açısından.
-
@murky, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
2016 yılında da tam olarak böyle olmuş. Mülakattan sonra önümüzdeki hafta açıklanacak demişler, açıklamamışlar sonra salı günü akşam 19.00'da açıklamışlar. Belli mi olur bu akşam bitirirler belki de.
İnsallah bu sefer de öyle olur hocam
-
Kaymakam olanlar mülakata gelmeyen iki kişi olmasın?
-
@ecinar bi haber var mı hocam arkadasınızdan ?
-
Açıklayın artık ya.
-
@murky gelmeyenlerden biri benim. sebep kaymakamlık değil üstad
-
@jakojoko özel değilse sebep neydi hocam, merak ettim açıkçası.
-
Var bi sıkıntı ama anlayamadım. 1 haftafa kesin açıklayacağız derken şimdi kim bilir ne zaman açıklanacak durumuna döndüler.
Soruşturma dahi yapsalar çoktan bitmiş olmalıydı 15 gün oldu hepi topu 10 kişi.
-
@murky soruşturma o kadar cabuk bitmiyor maalesef 10 kişi 1.5 aydır bekliyoruz